Bakken in de zon en heerlijke zwempartijen!

De zomer is alweer in aantocht. En dat betekent dat veel mensen uitkijken naar dagenlang lekker bakken in de zon, heerlijke zwempartijen en lekker buiten eten tijdens mooie warme zomeravonden. Heb je ook al de zomer in je bol, denk dan eens na over de aanschaf van een comfortabel intex zwembad voor in de tuin. Wat is een intex zwembad eigenlijk en wat zijn precies de voordelen van zo’n zwembad kopen?

Wat zijn intex-zwembaden?

Intex-zwembaden zijn riante, ruime zwembaden die in elke tuin te gebruiken zijn. Ze bestaan uit drie sterke folielagen en zijn beschikbaar in uiteenlopende maten en soorten. Een van de grootste pluspunten van een intex zwembad is dat dit zwembad type doorgaans voordelig geprijsd is. Daarnaast past een intex bad in elke tuin, onafhankelijk van het type ondergrond. Of je nu een terras in de tuin hebt, gras of tegels: dit soort zwembaden past in ieder soort tuin. Er zijn grote en kleine modellen beschikbaar, dus het maakt evenmin uit hoe groot jouw tuin is. De zwembaden van intex zijn binnen 10 tot maximaal 90 minuten op te zetten en kunnen dus razendsnel opgezet worden als de zon door de wolken heen breekt en de temperaturen oplopen.

De voordelen van een eigen zwembad in de tuin

Er is bijna niets zo relaxed als een eigen zwembad hebben die je snel, achter in de tuin of op het terras, op kunt zetten. De voordelen van een privézwembad zijn legio. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

-Als het lekker weer is, hoef je niet speciaal naar het openbare zwembad voor een lekkere plonspartij. Dat scheelt niet alleen geld – je betaalt immers geen entree -, maar ook reistijd en geregel.

-Een eigen zwembad heb je helemaal voor jezelf en jouw gezin. Je hebt dus geen last van andere mensen en kunt doen en laten wat jij -en/of jouw kinderen en partner – willen.

-Als je geen zin hebt om te zwemmen maar jouw kinderen wel, is een eigen zwembad ideaal. Terwijl jouw kinderen een plons nemen, kun jij lekker in de tuin zitten en je eigen ding doen. Tegelijk houd je natuurlijk, zonder er veel moeite voor te hoeven doen, eenvoudig toezicht op de zwemmende kinderen.

Dus heb je ook al de zomer in je bol? Kies dan voor een intex-zwembad en geniet van een relaxte en ontspannen zomer bij jou in de tuin!

Over de auteur