Een tuinschutting laten plaatsen is de ideale manier om meer privacy in uw tuin te creëren en er een comfortabele plaats van te maken. En de beste manier om er zeker van te zijn dat die schutting aan al uw persoonlijke verwachtingen voldoet is door deze door een echte vakman te laten plaatsen. Een professioneel geplaatste tuinschutting is immers alleen maar een meerwaarde voor uw tuin, en verdient dan ook alle aandacht – en zeker een extra woordje uitleg.

Uw schutting laten plaatsen door een professional bij Topschutting.nl

Bij het plaatsen van een tuinschutting komt heel wat kijken, ook al klinkt het misschien als een eenvoudige opdracht. U laten helpen door een vakman is essentieel om tot het beste resultaat te komen, en een professionele aanpak, dat is precies wat Topschutting.nl u biedt. Dankzij de jarenlange ervaring van het team kunt u op uw beide oren slapen, en ook de vaste prijzen die worden gehanteerd nemen alvast heel wat zorgen van u weg. Bij die prijs zitten de plaatsing zelf en de BTW volledig inbegrepen.

Voordelige schuttingen

Topschutting.nl bewijst dat een tuinschutting plaatsen helemaal niet veel hoeft te kosten: voor een prijs vanaf 70 euro per meter wordt uw tuin reeds van een kwalitatieve schutting voorzien.

De kwaliteit van een tuinschutting

De kwaliteit van een schutting is van onmiskenbaar belang als u een duurzame en lonende investering wil doen. Hoe kwalitatiever een schutting, hoe meer plezier u eraan zult hebben in de toekomst, en hoe langer. Er zijn 3 soorten schuttingen bij Topschutting.nl, elk met hun eigen prijs:

– Standaard grenen beton -en hout tuinschutting

– Luxe grenen beton -en hout tuinschutting

– Luxe vuren/douglas beton -en hout tuinschutting

Bij Topschutting.nl is het eveneens mogelijk uw schutting volledig naar eigen wens aan te passen en er een uniek stuk van te maken.

De voordelen van de service bij Topschutting.nl

De service bij Topschutting.nl voldoet ongetwijfeld aan alle verwachtingen. Eerst en vooral wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie, waarvoor een zo goed mogelijke oplossing wordt gezocht. Verder verzekert Topschutting.nl u ook:

– een op voorhand vastgelegde prijs/meter

– een garantie van tien jaar op uw schutting

– een prijs vanaf 70 euro/meter

Uw schutting laten plaatsen bij Topschutting.nl, dat is zekerheid creëren

Tevredenheid van de klant staat bij Topshutting.nl centraal, en daarom rust er op alle schuttingen 10 jaar garantie (waartoe ook betonproducten behoren). De garantie dekt kosten bij volgende situaties:

– scheuren en/of gaten in de schutting

– geknapt beton

– rot beton

– fouten met betrekking tot productie

Nog meer garantie

Topschutting.nl vindt het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn én kunnen blijven met de schutting. Klanten kunnen altijd genieten van  tien jaar garantie op alle betonproducten en schuttingen. Daarbovenop krijgt ook de montage een garantie van één jaar. Denk daarbij aan situaties zoals plaatsingsfouten (als de schutting niet in de juiste lijn gezet werd) of als naderhand duidelijk wordt dat de plaatsing niet waterpas werd uitgevoerd. Factoren die niet onder de garantie vallen zijn onder andere verzakkingen en schade door stormen.

Conclusie

Voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve, duurzame schutting in alle mogelijke uitwerkingen en formaten, is Topschutting.nl de specialist bij uitstek, en naast de betrouwbare producten draagt de professionele service en garantie daar alleen nog maar aan bij!

Over de auteur