Als u liever iets meer geld uitgeeft aan kwalitatief goed tuinmeubilair, dan zijn tuinmeubelen van Rough een uitstekende keuze. Kwaliteit is niet goedkoop, maar u voorkomt dat u over een paar jaar opnieuw tuinmeubels moet kopen omdat u ze niet mooi genoeg meer vindt, voor uw bezoek en voor u zelf. Hoe zonde is dat? Rough Furniture tuinmeubelen zijn gemaakt van teakhout. Zoals u waarschijnlijk weet, is dit hardhout en daarmee uitermate geschikt voor gebruik in de tuin. De houtdelen waar deze tuinmeubels van worden gefabriceerd, zijn eerst gedroogd in een speciale droogkamer. Dit voorkomt dat het hout na de productie nog erg gaat werken.

Eigenschappen teakhout tuinmeubels van Rough

Teakhout oogt en voelt natuurlijk aan en behoudt zijn warme uitstraling, ook als het veel in de zon staat. Teakhout is zwaar en sterk, tuinmeubelen van Rough Furniture waaien of vallen daardoor niet zo maar om en kunnen tegen een stootje. Tot slot, en zeker niet onbelangrijk, is teakhout duurzaam. Door te investeren in teakhouten tuinmeubilair voorkomt u dat er over een paar jaar opnieuw tuinstoelen en een tuintafel voor u moeten worden gemaakt. Het milieu zal dus blij zijn met uw keuze. We geven u graag een paar voorbeelden van tuinmeubels van Rough.

Tuinmeubels van Rough

Klassieke schommelstoel

Rough S Adirondack schommelstoel

We beginnen met een klassieker uit het assortiment van Rough Furniture tuinmeubelen: de ROUGH-S Adirondack schommelstoel. Het teakhout waarvan deze prachtige schommelstoel is gemaakt, is behandeld met Old Teak Greywash. Deze verfraait het uiterlijk van de Adirondack nog wat meer. Ziet u zichzelf al schommelend zitten, met een goed boek in uw handen, een glas wijn naast u, terwijl de zon langzaam ondergaat?

Stoere picknickbank

Rough X picknickbank

De ROUGH-X picknickbank is wellicht een bank zonder franje, maar wel met een strak, stoer uiterlijk. De kwaliteit lees je direct aan de bank af. Door zijn lengte van 170 centimeter kunnen hier met gemak een paar mensen op plaats nemen. U kunt hem los in de tuin zetten of combineren met een mooie tuintafel die u met gemak vindt als u inmiddels gecharmeerd bent van tuinmeubels van Rough Furniture.

Handige kleine tafel die u overal bij zet

Rough Bijzettafel

U kent het wel: u heeft bezoek en genoeg stoelen. Maar door de lengte van uw tuintafel kan niet elke gast even makkelijk bij de hapjes. Met één of meer ROUGH bijzet tuintafels lost u dat probleem makkelijk op: iedereen blij. Zit u later op de dag met een kleiner gezelschap elders in de tuin, wat verder van uw tuintafel? Dan neemt u uw ROUGH bijzet tuintafel gewoon mee en vinden de drankjes makkelijk een plekje. Natuurlijk past ook dit item prima bij de andere tuinmeubels van Rough. De kans is groot dat u inmiddels fan bent van de Old Teak Greywash.

Stapelbare tuinstoelen

Rough S dining tuinstoelen

Hoe onhandig is het als u mooie tuinstoelen heeft gekocht, maar ze niet stapelbaar blijken? Zo nemen ze dus altijd veel ruimte in beslag. Dit geldt niet voor de ROUGH-S dining tuinstoelen. Met zitkussens van 50×50 centimeter zijn het echte eyecatchers in uw tuin. U ziet: Rough Furniture tuinmeubelen bieden u prachtige mogelijkheden om nog meer gezelligheid buiten te creëren.

Loungesets van Rough Furniture

Rough B Chaise Longue

Rough furniture biedt enkele erg mooie loungeset mogelijkheden. Zowel de Rough B als de Rough D zijn gemaakt van old teak greywash en geven een zowel luxe als robuuste uitstraling. Het leuke is dat deze modellen door verschillende modules anders samen te stellen zijn. Bijvoorbeeld een houten hoek loungeset of een chaise longue. Daarnaast zijn de bijgeleverde kussens in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Rough D Module

Handige accessoires: een dienblad dient u en uw gasten

Rough X Dienblad

Als u vaker uw tuin in loopt, loopt u net zo vaak weer terug, zeker als u iets vergeten bent of niet alles in één keer mee kon nemen. Een ROUGH-X dienblad is dan eigenlijk onmisbaar en past uiteraard mooi bij uw tuinmeubelen van Rough. Dit dienblad meet 60×60 centimeter, waardoor u met gemak een paar koffiekopjes, theeglazen, gebak of koekjes in één keer meeneemt. Later op de dag biedt het ROUGH-X dienblad plaats aan wijn- of bierglazen en borrelhapjes. Wij kijken er niet van op als u complimenten krijgt van uw bezoek!

Nog meer tuinplezier met andere tuinmeubels van Rough

Rough S dining tuinset

Als u erg enthousiast wordt van alle besproken tuinmeubelen van Rough, moet u zeker ook eens kijken naar de prachtige loungesets en diningsets. Zo is de ROUGH-S dining triangel tuinset een erg mooi voorbeeld uit de collectie tuinmeubels van Rough Furniture. De tafel meet maar liefst 170x17x170 centimeter. Koopt u liever een kleinere tafel: tuinmeubelen van Rough zijn er ook voor de wat kleinere tuinen.

Onderhoud Rough teakhouten tuinmeubilair

Wij adviseren uw tuinmeubels van Rough in de winter binnen of in ieder geval overdekt op te bergen. Het is geen probleem als u daarvoor niet de ruimte heeft. Laat ze in dat geval onafgedekt buiten staan. Wél worden uw tuinmeubels van Rough Furniture erg blij van twee reinigingsbeurten per jaar. Dit werkt het beste na een regendag, die het hout goed hebben doorweekt. U lost simpelweg een kopje soda of zout op in warm water en borstelt uw meubilair hiermee met een stevige borstel. Doe dit altijd in de lengterichting van de houtnerf. Dit kleine klusje verlengt absoluut de toch al lange levensduur van uw Rough Furniture tuinmeubelen.

Over de auteur