Tuinsets zijn er in vele maten een soorten. De trend momenteel zijn mooie triangel tuinsets. Een tuinset triangel bestaat uit een set met tuinstoelen en een mooie triangel tuintafel. Een triangel tuintafel is een tafel in driehoeksvorm. Dit is voor een tuinset een ongebruikelijke vorm, maar is nu als nieuwe trend doorgebroken. Er zijn dan ook al verschillende merken die een mooie triangel tuinset in de collectie hebben opgenomen. Hierbij een selectie van enkele mooie triangel tafels voor in de tuin met bijpassende tuinstoelen.

Apple Bee Hawaii dining tuinset

De Apple Bee Hawaii tuinset is één van de zeer mooie triangel tuinsets met vooral een lekkere frisse oranje kleur. En het voordeel van de mooie triangel tuintafels, is dat door de vorm er veel stoelen aan de tafel passen. Zo bestaat deze set uit één mooie triangel tuintafel van teakhout, met een fraaie driehoek in het midden van de tafel uitgesneden. Bij de tafel behoren een zestal tuinstoelen. De tuinstoelen in het oranje zijn geheel van aluminium. Maar het kenmerk van het merk Apple Bee is de rugleuning. De rugleuning is gevlochten kunststof draad. De stoelen zien er modern uit, maar toch in retrostijl en zijn tevens stapelbaar.

mooie triangel tafels voor in de tuin
De Apple Bee Hawaii

Lifestyle Upton/Graniet triangel dining tuinset

Deze mooie triangel tuinset bestaat uit verschillende materialen die de tuinset een natuurlijke uitstraling geven. Uiteraard is daar de mooie triangel tuintafel die zeer sterk en duurzaam is. Zowel de robuuste middenpoot als het tafelblad bestaan uit onverwoestbaar graniet. Deze harde steensoort zorgt ervoor dat de tafel heel veel kan hebben en door de dichtheid van het graniet kunnen er geen vlekken in het steen ontstaan. Onderdeel van deze set zijn zes tuinstoelen met een aluminium onderstel. Het zitgedeelte bestaat volledig uit wicker. Een kunststof gevlochten draad die de stoelen een zeer natuurlijke uitstraling geven. Deze tuinset
triangel is zeker een aanwinst voor je tuin. 

Mooie triangle tuintafels

De 7-delige Lifestyle Upton/Graniet triangel tuinset

Lifestyle Box/Brighton triangel dining tuinset

Van alle mooie triangel tuintafels is de tuintafel bij deze set bijzonder mooi. De tafel is volledig gemaakt uit teakhout uit Indonesië. Dit is zeer duurzaam hout, waardoor het voor de tafel geen enkele is om het gehele jaar buiten te staan. De tafel zal nog wel van nature vergrijzen, maar met een speciale teakolie kun je dit voorkomen. De tuinset bestaat verder uit zes vrolijke tuinstoelen in de kleur tropical green. De tuinstoelen hebben een retro design en ze zijn stapelbaar. Doordat de stoelen volledig uit uv-bestendig kunststof bestaan, zijn ze volledig onderhoudsvrij en is het enkel een kwestie van af en toe schoonmaken.

mooie triangle tuintafel

Lifestyle Box/Brighton triangel 170 cm dining tuinset 7-delig stapelbaar

Intenso Parma dining tuinset

Voor mooie triangel tafels voor in de tuin moet je zeker de tafel bekijken die bij deze tuinset hoort. Dit is een grote mooie triangel tuintafel die volledig uit stevig teakhout bestaat en een robuuste verschijning is. Bijpassend staan er een zestal tuinstoelen met een zeer natuurlijke uitstraling. Het lijken rieten stoelen, maar het materiaal bestaat uit wicker. Dit is vele malen duurzamer dan riet. Door de mooi afgeronde kuipvorm zullen deze stoelen fantastisch zitten en heb je werkelijk een zeer mooie triangel tuinset in je tuin staan. Dezelfde set is ook verkrijgbaar met vierkante of rechthoekige tuintafel.

Mooie triangle tuinsets

Intenso Parma/ROUGH-S 170cm dining tuinset 7-delig

Lifestyle Delgada/Brighton triangel dining tuinset

Mooie triangel tuinsets in moderne en kubistische stijl zie je niet heel veel. Deze tuinset is modern om te zien door de rechte en vierkante lijnen van de tuinstoelen. De kubistische stoelen bestaan uit aluminium en zijn daardoor vederlicht in gewicht en volledig weerbestendig. Dit geldt ook voor de bekleding van de stoelen. De bekleding bestaat namelijk uit textileen. Textileen is een zachte kunststof, zodat je een goede verende en mee gevormde zitting krijgt. En mooie triangel tuintafels passen ook bij een moderne set als deze, zoals de bijgeleverde teakhouten tuintafel die voorzien is van een speciale old teak greywash. De tafel krijgt hierdoor een stoere uitstraling wat prachtig combineert met de hypermoderne design stoelen.

Mooie triangle tuinset

Lifestyle Delgada/Brighton triangel 170 cm dining tuinset 7-delig

4 Seasons Outdoor Savoy/Derby triangel dining tuinset

Mooie triangel tuinsets zijn tijdloos en kunnen altijd en overal geplaatst worden. Dit tuinset heeft klassieke tinten, landelijke stijl en Scandinavische trekken. De stoelen zijn prachtig op een unieke wijze gevlochten met wicker. Het vlechtwerk met verschillende grijstinten straalt kwaliteit uit en de stoel is voorzien van een eveneens grijs zitkussen. Het onderstel van de stoel bestaat uit aluminium. Bij deze prachtige stoelen horen ook mooie
triangel tuintafels. En die zit hier zeker bij. De tafel met aluminium poten met poedercoating heeft een prachtige teakhouten tafelblad. Robuust, stoer, maar ook landelijk zijn de kenmerken van deze tuinset. 

tuinset triangle

4 Seasons Outdoor Savoy/Derby 152 cm triangel dining tuinset 7-delig

Rough-S dining tuinset

Liefhebbers van een mooie triangel tuinset dat eenvoud uitstraalt zitten met dit tuinset helemaal goed. Zowel de mooie triangel tuintafel als de zes bijpassende stoelen zijn volledig gemaakt uit robuust teakhout. Dit is een zeer mooie en degelijke tuinset met een prachtige natuurlijke uitstraling. Bij dit tuinset zit de kracht in de eenvoud. De stoelen zijn overigens stapelbaar.

Mooie triangle tuinsets

ROUGH-S 170cm dining tuinset 7-delig stapelbaar

Studio Sophie Hartman/Brighton triangel dining tuinset

Deze tuinset, ontworpen door de gerenommeerde ontwerpstudio Sophie Hartman is volledig in balans met de huidige moderne stijl met prachtige en duurzame kuipstoelen. De kuip is volledig van kunststof en het volledige onderstel is van aluminium. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende bijzondere kleuren, zoals white, xerix, vulcano red, curry yellow en moss green. Met verschillende kleuren stoelen kun je zeer bijzondere combinaties maken. Naast de moderne stoelen staat dan een vrij degelijk en duurzaam teakhouten tafel, behandeld met old teak greywash. Een bijzonder tuinset die veel bekijks zal trekken. 

Mooie triangle tuintafels

Hartman Sophie Studio/Brighton triangel 170 cm dining tuinset 7-delig


Domati Malta/Graniet triangel dining tuinset

Deze tuinset straalt luxe en comfort uit. De mooie triangel tuintafel is onverwoestbaar, want zowel de tafelpoot als het tafelblad bestaan volledig uit graniet. De tafel kun je daarom het gehele jaar buiten laten staan. Het frame van de zes bijpassende stoelen bestaat uit aluminium. Dit maakt de stoel licht in gewicht. Maar het aluminium zul je niet zien, want de stoel is volledig gevlochten met duurzaam wicker. De stoel verkrijgt hierdoor een natuurlijke uitstraling en is zeer duurzaam.

mooie triangle tuintafel

Domani Malta/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig

Over de auteur