Het voorjaar komt er weer aan, dan is het natuurlijk leuk om eens te kijken naar leuke tuinmeubels om je tuin aan te kleden. Maar wat zijn eigenlijk de laatste trends op het gebied van tuinmeubels? Hier vind je enkele leuke ideeën om toe te passen in jouw tuin.

Een duurzame, houten uitstraling

Duurzaam is iets wat je vaker ziet terugkomen bij diverse interieurtrends afgelopen tijd. Ook in de tuin zijn duurzame materialen populair. Denk aan stevige tuinmeubels die zijn gemaakt van duurzaam hout zoals bijvoorbeeld teak. Ook andere materialen kan je combineren voor een stijlvolle, landelijke uitstraling in de tuin. Vironwood is ook een prachtig voorbeeld van een duurzaam materiaal, maar dan gemaakt van kunststof met een houten uitstraling. Deze meubels zijn goed bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Stijlvol en modern

Hou je meer van modern dan landelijk? Op het lijstje van trends vind je daar ook prachtige designs voor. Wat dacht je van bijvoorbeeld aluminium meubels? Ook dit zijn zeer duurzame meubels met een strak uiterlijk. Met name zijn de kleuren zwart en wit populair bij deze meubels. Het is makkelijk te verplaatsen dankzij het lichte gewicht en het is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Je hebt er dankzij deze bescherming weinig onderhoud aan.

Combineer kleuren voor extra sfeer

Kleuren combineren behoort ook tot de laatste trends. Kies voor tuinmeubels in diverse leuke kleuren om je tuin helemaal tot leven te laten komen. Je hoeft dus niet meer te denken aan de standaard witte of groene designs van vroeger, tegenwoordig heb je diverse hippe designs om jouw tuin te verrijken. In combinatie met leuke accessoires zorg jij voor een tuin waar je heerlijk kunt genieten! Doe ook eens inspiratie op via www.tuinmeubelen.nl.

Verleng de woonkamer

Textileen meubels zijn meubels die zeer trendy zijn en de uitstraling geven alsof je in de woonkamer zit. Dankzij het gebruikte materiaal hoef je je geen zorgen te maken om regen of wind, het is speciaal voor buiten bedoeld. Zo kan je extra genieten in de tuin en laat je de stijl van je huis gewoon doorlopen.

Over de auteur