Onderhoud voor een beton schutting is minimaal. Eens in de zoveel maanden (afhankelijk van de staat) kun je de schutting gaan schoonmaken. Is jouw beton schutting gecoat? Dan moet je alleen eventuele vuiligheden zoals zand en andere rommel verwijderen. Gebruik een tuinslang om het van de beton schutting te spuiten. Voor hardnekkige viezigheden zoals vogelpoep kun je het best een nat doekje gebruiken om het weg te poetsen. Heb je wel een beton schutting maar is deze niet gecoat? Dan kan het zo zijn dat de schutting meer vocht opneemt en algen of schimmels op je beton schutting kunnen verschijnen. Bij een onbehandelde schutting raden we je dus aan om goed te kijken naar eventuele schimmels of algen zodat je deze op tijd kunt bestrijden.

De kleur van de beton schutting

Wanneer de beton schutting op de juiste manier is gecoat met een kleurstof, blijft de schutting de kleur voor altijd behouden. Wij raden je aan om – bij het aanbrengen van coating – de schutting altijd twee keer te spuiten. Je creëert een juiste en sterke beschermlaag, wat ervoor zorgt dat de kleur niet vervaagt. Zit er een kras op de schutting en is hierdoor een deel van de coating verwijderd? Dan kun je het bekraste stuk eenvoudig zelf weer voorzien van betoncoating met een kwast. Heb je grotere, zichtbare schade aan je beton schutting? Dan kun je er ook voor kiezen om de coating helemaal opnieuw aan te brengen. We raden je wel aan om dit niet met een kwast te doen, kies voor een airless spuitmachine.

Bestellen

Heb je nog geen beton schutting maar wil je deze wel bestellen? Betonschutting voordelig online bij Schutting33.nl. Bij Schutting33 bestel je jouw gloednieuwe schutting direct online. Met de handige prijscalculator kun je meteen de prijs van jouw gewenste schutting berekenen. Vul jouw breedte en hoogte in, kies de gewenste accessoires en binnen enkele minuten heb je jouw schutting naar wens samengesteld! Wij raden je zeker aan om de webwinkel te bezoeken. Daarnaast biedt Store33 BV (de bovenliggende firma) nog andere tuinproducten aan zoals terrastegels, tuinoverkappingen en grind. Ook deze artikelen bestel je direct online. Wil je profiteren van combinatie kortingen? Kies er dan voor om bijvoorbeeld tegels en een beton schutting tezamen te bestellen. Wie combineert, bespaart bij Store33! Weet jij al hoe jij jouw tuin gaat aankleden?

Over de auteur