Het goede weer is in aantocht. Langzamerhand worden de dagen zonniger en warmer en krijgen we weer zin om de tuin in te gaan. Lekker spelen, buiten eten of heerlijk relaxen in de tuin. Is jouw tuin wel aan een opknapbeurt toe? Dan is dit hét moment om daaraan te beginnen zodat je snel kunt gaan genieten van het mooie weer in een prachtige tuin.

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn onmisbaar in de tuin. Er is dan ook een enorme keuze aan tuinmeubelen. Van romantische schommelbanken tot heerlijke relaxstoelen. Ook de loungesets voor in de tuin winnen snel aan populariteit. Die kun je zelf maken van pallets maar ook kopen in diverse materialen. Wicca is een zeer populaire materiaalsoort omdat die geen last heeft van een buitje regen en lang mooi blijft. Een kleine bistroset geeft de tuin een romantisch karakter. Om de tuinkussens op te bergen bij slecht weer zijn er zeer decoratieve tuinkasten te koop. 

Tuindeco

Naast meubelen vinden we het ook leuk om onze tuin te voorzien van wat extra decoratie. De alom bekende tuinkabouter is wellicht wat oubollig maar nog steeds verkrijgbaar. Bij tuindeco kun je ook denken aan een fotocanvas met daarop bloemen of een leuke tekst. Kleed je tuin verder aan met moderne bloempotten en lantaarns. Dat wordt gegarandeerd genieten. In de Aldi folder vind je leuke aanbiedingen, zoals sierkussens voor loungesets of een partytent op pagina 13 voor jouw toekomstige barbeque feestje.

Spelen in de tuin

Wanneer je (klein)kinderen hebt die graag in de tuin spelen is het heel leuk om hen een eigen hoekje in de tuin te geven. Een schommel, een glijbaan, een zandbak of een speelhuisje maakt buitenspelen nog leuker. Zeg nou zelf, dat is toch stukken beter en gezonder dan steeds binnen voor tv of op de laptop. Door de tuin deels geschikt te maken voor kinderen zullen ook zij genieten van een heerlijke lente en zomertijd.

Vrolijke parasols

Natuurlijk verlangen we allemaal naar de zon maar in Nederland wil het klimaat nog wel eens overdrijven met tropische dagen. Dan is het simpelweg te warm om in de zon te blijven zitten en zit je liever onder een parasol. Die zijn verkrijgbaar in vele maten, kleuren en soorten. Ze beschermen ons bovendien tegen te hoge UV-straling. Wanneer je de parasol voorziet van wat leuke verlichting creëer je ook voor de avond een heerlijke plek om te relaxen. Tuinverlichting geeft een bepaalde sfeer en je kunt er zelf voor kiezen hoeveel lantaarns of lampjes je in de tuin plaatst.

Over de auteur