Zodra de zomer er weer aankomt wil iedereen natuurlijk dat zijn tuin er perfect uitziet, en voor je het weet is het alweer zomer. Daarom is het belangrijk om nu al na te gaan denken hoe jij je tuin wilt upgraden, zodat je kan beginnen met klussen zodra het iets warmer is. In dit artikel geven wij een aantal tips om je tuin een upgrade te geven. So start reading and get inspired!

Barbecue

Een barbecue in je tuin is altijd een goed idee. Zo kan je veel vrienden uitnodigen voor lange en gezellige zomeravonden. Naast een barbecue alleen zou je natuurlijk ook een hele buitenkeuken kunnen laten plaatsen. Dit kost natuurlijk wel iets meer geld maar geeft wel het ‘wauw’ effect aan je tuin.

Jacuzzi

Als je echt indruk wilt maken op je familie en vrienden, raad ik zeker aan om een jacuzzi aan te schaffen. Dit staat niet alleen stijlvol, maar is ook nog eens super ontspannend. Met je massagekoppen in de jacuzzi kan je zelfs jezelf een heerlijke massage geven, ideaal toch? Een jacuzzi kan jammer genoeg heel veel geld gaan kosten, vooral als je een grote wilt aanschaffen. Gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk een opblaasbaar bubbelbad. Zoals de naam al zegt, kan je deze zelf opblazen. Dit betekent dus dat je hem opzet waar je wilt en weghaalt wanneer jij dat wilt, wat super gemakkelijk is. Dit bubbelbad is al opgeblazen in 10 minuten en is beschikbaar in diverse maten. Ikzelf ben een grote fan van bubbelbaden en raad deze ook zeker aan!

DIY

Heb je niet zo’n groot budget om je tuin een upgrade te geven? Dan hebben we hieronder nog wat leuke DIY-tips:

  • Tip 1: Hang een aantal lantaarntjes op voor extra sfeer in je tuin. Dit kost natuurlijk wel wat geld maar is niet te vergelijken met een jacuzzi.
  • Tip 2: Schaf een beamer aan om zo je eigen buitenbioscoop te creëren. Hoe romantisch en gezellig klinkt dat?! Leg wat kussens op de grond. Hang een scherm op en je avond Netflix en chill kan beginnen.
  • Tip 3: Schaf planten aan. Planten hebben altijd een hele knusse uitstraling. Denk na welke kleuren je in je tuin hebt en neem een kijkje in het tuincentrum.

Over de auteur