Er mag geen zonnestraaltje verschijnen of we willen naar buiten. Je tuin is je toevluchtsoord, de plaats waar je tot rust komt en waar je zoveel mogelijk wilt genieten van het groen om je heen en van de frisse lucht. Net zoals je doet met je interieur, richt je tuin of terras gezellig en praktisch in. Een mooie tuinset voor 4 personen van hout en aluminium geven je tuin of terras een moderne en stijlvolle uitstraling. Maar er zijn talloze mooie tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium op de markt. Soms weet je niet goed welke tuinset te kiezen. Ga je voor een ovale of ronde tuinset voor 4 personen of past een rechthoekige of vierkante tuinset voor 4 personen beter in je tuin? Kies je voor een stoere of elegante uitstraling en wil je een donkere of lichte uitvoering? Ga je voor een mooie tuinset voor 8 personen of heb je niet zoveel zitplekken nodig? Wij helpen jou alvast kiezen uit een groot aantal prachtige dining sets. Doe inspiratie op en maak van je tuin een bijzondere plek!

Onze top 15 aluminium en hout tuinsets voor 4 personen

Wij gingen voor jou op zoek naar tuinsets voor 4 personen en vonden deze prachtexemplaren. Kies je eigen stijl en kies jouw mooiste tuinset voor 4 personen van hout en aluminium!

Rechthoekige tuinsets voor 4 personen

De Lifestyle Stella Mazzarino heeft een minimalistisch ontwerp. Deze mooie tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium zijn in antraciet uitgevoerd. De strakke vormen van de stoelen en de tafel geven aan je tuin een hedendaags aspect. De tafel is 1.60 m en er is voldoende ruimte om de stoelen met armleuning volledig onder de tafel te schuiven. De stoelen hebben tegelijkertijd een gesloten en open structuur en zijn zeer comfortabel. Doordat de stoelen stapelbaar zijn is dit een mooie tuinset voor 4 personen van hout en aluminium voor wie niet zo heel veel ruimte ter beschikking heeft. Aluminium is een licht materiaal en daardoor kun je deze tuinset van hout en aluminium voor 4 personen makkelijk inzetten waar je maar wilt.

Een mooie tuinset voor 4 personen van hout en aluminium als deze Lifestyle Delgada/Brighton is een prachtig voorbeeld van landelijk design met industriële invloeden. De stoere houten tafel is 165 cm en biedt ruimte voor 4 zeer comfortabele stoelen met armleuning. Het houten blad van teakhout is afgewerkt met Old Teak Greywash, wat een extra robuuste uitstraling aan de tafel geeft. De stoelen zijn uitgevoerd in antraciet aluminium en de zitting en rugleuning is van textileen. Dit is een zeer comfortabel materiaal dat meebuigt wanneer je gaat zitten. Dankzij het handvat achteraan de stoel kun je de stoel makkelijk verplaatsen. Deze rechthoekige tuinsets voor 4 personen zijn een echte aanwinst in tijdloze, moderne of stoere tuinen.

Bij de Lifestyle Gregorio/Glasgow dining set wordt naturel hout met wit aluminium gecombineerd. Dit geeft aan deze mooie tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium een minimalistische uitstraling. De stoelen zijn een toonbeeld van comfort. De gebogen vormen bieden extra zitcomfort. De stoel is bekleed met textileen. Dit is een materiaal dat zich makkelijk aanpast aan de lichaamsvorm en daardoor aangenaam aanvoelt. De tafel van deze rechthoekige tuinset voor 4 personen heeft een stoer onderstel. Deze rechthoekige tuinsets voor 4 personen bestaan ook in sets voor 6 personen. Deze vier persoons tuinset van hout en aluminium brengt licht in je tuin. Het is dus ideaal voor terrassen of tuinen met veel schaduw.

Bij deze rechthoekige tuinset voor 4 personen is een stoere tafel gecombineerd met een tuinbank en stoelen. Dit geeft een bijzondere opstelling aan de dining set. De tafel meet 220 cm x 100 cm en heeft een naturel teakhouten tafelblad. Het hout is opgeschuurd, wat de tafel nog robuuster maakt. Het frame van de tafel, de bank en de stoelen zijn gepoedercoat en in mat donker grijs uitgevoerd. De bekleding van de stoelen is in textileen, een zeer sterk materiaal dat makkelijk te onderhouden is. De stoelen worden geleverd met zitkussens. De combinatie Ovada/Antas tuinset past uitstekend bij landelijke, moderne en stoere stijlen.

De Vitali Alto dining set is een mooie tuinset voor 4 personen van hout en aluminium. Bij deze dining set vallen de moderne stoelen op. De vormgeving is zeer bijzonder. De stoelen zijn bekleed met groene rope. Ze zijn enerzijds elegant, anderzijds stoer. Ze worden geleverd met zeer comfortabele zit- en rugkussens. De tafel is 180 cm x 100 cm. Het teakhouten blad zal op een natuurlijke wijze vergrijzen, waardoor de tafel een extra robuust karakter krijgt. Het onderstel van de tafel is van aluminium. De tafel heeft een bijzondere vormgeving doordat het onderstel als het ware doorloopt over de tafel heen. Deze mooie tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium brengen de natuur volledig in je tuin of op je terras.

Apple Bee Hawaii/ROUGH-S dining set is een frisse verschijning in elke tuin. Deze mooie tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium is 5-delig. De stoelen hebben een licht blauw aluminium frame en de zitting is van kunststof touw. Het geheel is een open structuur, welke aan de stoel een luchtige en zomerse look geeft. De stoelen zijn stapelbaar. De tafel van 160 cm lang heeft een stoere vormgeving en is vervaardigd uit teakhout. Het hout heeft een behandeling van Old Teak Greywash gekregen en daardoor oogt het nog stoerder. Doordat het hout zeer zorgvuldig wordt uitgekozen, krijg je een tafelblad met een mooie houtstructuur met noesten en nerven. In deze mooie tuinset voor 4 personen van hout en aluminium worden de natuurlijke looks van hout met frisse blauwe tinten gecombineerd: een geslaagde zet!

Manifesto Demonte/ROUGH-K dining set is tegelijk stoer, elegant en retro. De stoelen hebben een aluminium frame dat gepoedercoat is en uitgevoerd in zwart. De rugleuning heeft smalle spijlen en de zitting is gemaakt van platte kunststof draden die in een uniek patroon zijn gevlochten. Het zijn zeer comfortabele stoelen. Ze zijn bovendien stapelbaar zodat je ze makkelijk kan opbergen. De tafel is 160 cm lang en volledig in teakhout vervaardigd. Het hout is behandeld met Old Teak Greywash. Dit geeft een stoere uitstraling aan de tafel. Het hout zal na verloop van tijd een natuurlijke vergrijzing krijgen. De conische poten geven een vleugje nostalgie aan de tafel.

Manifesto Rivola/Menzano is een fris en stralend dining set voor de moderne of minimalistische tuin. De tafel heeft een lengte van 160 cm en heeft een strakke vormgeving. De stoelen zijn bekleed met twist wicker. Dit is een zeer sterk product dat optimaal comfort biedt. Je krijgt ook nog zitkussens bij de stoelen geleverd. In deze mooie tuinsets voor 4 personen worden vormen de natuurlijke tinten van de wicker vezels een mooi geheel met de strakke witte uitvoering. In tuinen of op terrassen waar veel schaduw is, brengt deze dining set een frisse touch.

Ovale tuinsets voor 4 personen

De ovale tuinset voor 4 personen Santika Nanto/Brookline is een 4 persoons tuinset van hout en aluminium met een stoere uitstraling. De tafel is 200 cm lang en heeft een naturel teakhouten blad, welke na een tijd een grijsachtige tint krijgt. Het robuuste onderstel heeft een zeer bijzondere vorm en dit versterkt de stoere vormgeving van deze tuinset van hout en aluminium voor 4 personen. De stoelen zijn minimalistisch en hebben een sterke poedercoating. Ze zijn voorzien van stootdopjes onder de poten en ze zijn stapelbaar. Dit vier persoons tuinset van hout en aluminium is een mooi voorbeeld van stoer gecombineerd met eenvoud. Ronde en strakke vormen gaan hier hand in hand.

Lifestyle Dolphin/Brookline is een prachtige ovale tuinset voor 4 personen. Je kunt gewoon niet naast deze mooie dining set kijken. De ovale tafel is 200 cm lang en 110 cm breed. Het tafelblad is van naturel teak. Dit krijgt na een tijd een mooie natuurlijke vergrijzing. Het onderstel van de tafel heeft een stoere kruisvormige structuur. De stoelen zijn echte pareltjes. De zitting en rug zijn vervaardigd uit wicker. Dit is een zeer sterk materiaal dat ook uv-bestendig is. Het verkleurt niet en is zeer makkelijk in onderhoud. Het frame van de stoel is gepoedercoat, waardoor de stoel zeer krasbestendig is. De stoelen worden geleverd met kussentjes voor extra comfort. In deze ovale tuinset voor 4 personen breng je vele comfortabele en gezellige uren door!

Elipsvormige tuinsets voor 4 personen

Een ellipsvormige dining set heeft altijd iets bijzonders. Dit bewijst deze Lifestyle Amarilla/Derby ellips set nog maar eens. De tafel is 180 cm x 100 cm. De ronde hoeken van het tafel vormen een mooi contrast met het stoere onderstel. Het tafelblad is van teak, afgewerkt in Old Teak Greywash. Daardoor krijgt de tafel een doorleefde look. Het antraciet onderstel is in aluminium met een sterke poedercoat. De tafelpoten zijn voorzien van stelvoetjes zodat je tafel altijd perfect staat. De stoelen hebben een strakke vormgeving en een aluminium frame. De stoel is bekleed met het bijzondere materiaal textileen. Dit voelt comfortabel aan en is uiterst makkelijk in onderhoud. De poten van de stoelen hebben stootdopjes zodat je de ondergrond van je terras of je balkon niet beschadigt. De stoelen zijn luchtig en toch stoer en zijn een ideale combinatie met de robuuste tafel.

Deze Derby Scandic dining set heeft een bijzondere vormgeving. De tafel van 130 cm x 75 cm heeft een ellipsvorm, wat een mooie eyecatcher in je tuin is. Het blad is van teakhout en het onderstel van aluminium heeft een stoere uitstraling. De stoelen hebben zeer natuurlijke vormen en zijn bekleed met touw. Ze bieden hetzelfde comfort als stoelen voor binnen. Het model is immers overgenomen van binnen stoelen. Het kussen bij de stoelen is in all-weather materiaal en kan afgeritst worden. Zo kun je je stoelen makkelijk onderhouden en blijven ze hun oorspronkelijke mooie uitstraling behouden. Deze 4 persoons tuinset van hout en aluminium brengt stoere en elegante vormen samen.

Ronde tuinsets voor 4 personen

Lifestyle Rome/Julia is een ronde tuinset voor 4 personen met een zeer frisse uitstraling. Het teakhouten tafelblad van deze ronde tuinsets voor 4 personen heeft een doorsnede van 120 cm. Het hout vormt een mooie combinatie met het witte onderstel en met de stoelen in wit aluminium. De stoelen hebben een minimalistische vormgeving met een speelse twist. Ze zijn bekleed met een dubbele laag textileen, waardoor ze zeer comfortabel zitten. De stoelen zijn stapelbaar. Dit tuinset hout en aluminium voor 4 personen combineert ronde en rechte vormen. Het is een moderne en speelse dining set die aan je tuin een echte meerwaarde biedt.

Het Derby Scandic 4 persoons tuinset van hout en aluminium brengt de gezelligheid van binnen naar buiten. De vormgeving van de stoelen zijn immers gebaseerd op ontwerpen van binnenmeubelen. Voor de zitting en de rugleuning is gebruik gemaakt van touw. Bij de stoelen krijg je nog extra kussens voor nog meer comfort. De kussens zijn in all-weather materiaal gemaakt en ze zijn afritsbaar, ze zijn zeer makkelijk in onderhoud. Het stoere onderstel van de ronde tafel is uitgevoerd in gepoedercoat antraciet aluminium. Het tafelblad is van prachtig teakhout en heeft een doorsnede van 130 cm. Het geheel is stoer, modern en met een vleugje retro. Dit zijn mooie ronde tuinsets voor 4 personen die in zeer veel verschillende stijlen thuishoren.

Vierkante tuinset voor 4 personen

Apple Bee Hawaii/ROUGH-S is een prachtige vierkante tuinset voor 4 personen. De tafel is 90 cm x 90 cm en is uitgevoerd in teakhout. Het hout zal na een tijdje vergrijzen en krijgt scheurtjes. Dit is een natuurlijk proces en geeft aan de tafel een doorleefde en karaktervolle uitstraling. De vorm van de tafel is rechttoe rechtaan, is eigentijds en stoer. De stoelen maken het plaatje tot een echt pareltje. Ze hebben een aluminium frame dat in terracotta is afgewerkt. De zitting en de rugleuning van stoelen zijn van kunststof draad en zijn eveneens in deze unieke tint terracotta uitgevoerd. De stoelen zijn makkelijk stapelbaar en nemen weinig ruimte in als je ze wilt wegbergen. In deze vierkante tuinsets voor 4 personen wordt stoer met nostalgisch, modern met retro gecombineerd.

Deze tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium kopen?

Bij tuinweb.com verkopen wij geen tuinmeubelen of andere producten. Wij zijn puur en alleen een informatieve blog, waarop we in dit geval onze lezers de mooiste tuinsets voor 4 personen van hout en aluminium willen laten zien. Wil je zo’n vier persoons tuinset kopen, dan kun je op de afbeelding of link in de tekst klikken om direct naar de desbetreffende winkel te gaan. We geven in dit artikel ook geen prijzen van tuinsets voor 4 personen weer, omdat deze regelmatig veranderen/ fluctueren. Door op de link te klikken heb je direct een indicatie van de huidige prijs.

Over de auteur