Genieten van de zomer in een 8 persoons tuinset

Wat is er fijner en gezelliger dan in de zomer met het hele gezin of met je vrienden lekker buiten te eten aan een mooie tuinset? Heerlijk genieten van het mooie weer, lekker ontspannen zitten op een fijne stoel. Wil je niet op een samengeraapt zooitje tuinstoelen zitten? Verdiep je dan eens in het grote aanbod in mooie tuinsets voor 8 personen.

Het grote aanbod in tuinsets voor 8 personen

Er zijn hele mooie tuinsets voor 8 personen verkrijgbaar. Deze sets bestaan uit een tafel die groot genoeg is voor 8 personen en stoelen die comfortabel zitten. Dat maakt het verblijf aangenaam en is ook een aanwinst voor je tuin. Allerlei verschillende stoelen en een tafel die daar ook nog niet eens goed bij past, geven je tuin een rommelige uitstraling. Dit is niet nodig. Er zijn hele mooie tuinsets voor grote gezinnen of grotere gezelschappen verkrijgbaar. Wat je heel veel ziet zijn tuinsets met Wicker stoelen. Dit zijn stoelen bestaand uit een aluminium frame en een kunststof gevlochten zitting. Het voordeel van deze stoelen is dat ze makkelijk schoon te houden zijn en dat je ze door hun lichte gewicht makkelijk kunt verplaatsen. Tuinsets voor 8 personen vind je in alle mogelijke stijlen:

mooie tuinsets voor 8 personen

Hartman Delphine/Yasmani Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Delphine Yasmani
Wat denk je bijvoorbeeld van het mooie tuinset Delphine Yasmani van Hartman? Dit is een tuinset voor 8 personen wat bestaat uit een robuuste tafel van drie meter lang met een teakhouten blad en een wit frame en 8 zwart-witte stoelen.

tuinsets voor 8 personen

Intenso Umbria/ROUGH Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Intenso Umbria rough
Ook een aanrader is de Intenso Umbria Rough. Dit is een prachtige set die bestaat uit een tafel van 3,20 m lang met een grijsachtig teakhouten blad en 8 verstelbare stoelen. Deze stoelen worden met kussens geleverd.

tuinset voor 8 personen

Apple Bee Zara Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Apple Bee Zara
Een mooi modern ogend tuinset voor 8 personen is de Apple Bee Zara. Dit is een mooie tuinset van 8 stapelbare stoelen, inclusief 8 taupekleurige kussens en een teakhouten tafel met stevig houten onderstel.

vierkante 8 persoons tuinset

Intenso Fabrizi Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Intenso Fabrizi rough
Wil je echt een originele tuinset voor 8 personen, kies dan voor de Intenso Fabrizi Rough. Dit is een set met een vierkante tafel van 1,70 m bij 1,70 m en 8 verstelbare diningstoelen.

tuin bartafel voor 8 personen

Intenso Sergio Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Intenso Sergio Rough
Als je op zoek bent naar een stoere tuinset, dan is de Intenso Sergio Rough echt iets voor jou. Dit is een barset bestaande uit 8 stoelen en een tafel van 2,40 m. lang. Zowel onderaan de stoelen als aan de tafel zit een ondersteuning voor je voeten. Deze set is uit te breiden met barkrukken, een dienblad of tuinkussens.

picknicktafel voor 8 personen

ROUGH-X 240cm Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Rough Furniture X 240 cm
Wat erg praktisch is voor een groot gezin is een picknickset zoals de Rough Furniture X. Dit is een driedelige teakhouten set, bestaand uit een tafel van 2,40 m. lang en twee losse banken. Deze set is uit te breiden met lage krukken, picknickbanken in verschillende maten of een groot dienblad, allemaal in dezelfde materiaalsoort als de set zelf.

kinder tuinset

Sunyard kinder tuinset Teak  Klik op de afbeelding voor meer informatie

– Sunyard Kinder tuinset teak
Wanneer je een groot gezin hebt en een 8 persoons tuinset nog te klein is, kun je er ook voor kiezen om naast je eigen tuinset een speciaal kinder tuinset aan te schaffen. Hoe leuk is het voor kinderen om tijdens het eten aan hun eigen tuinset te zitten! Een leuke set is de Sunyard Kinder tuinset teak. Deze bestaat uit een tuinbank, 2 stoelen en een tafel. De tafel is zowel vierkant als rechthoekig verkrijgbaar.

Volop keuze in tuinsets voor 8 personen

Het mag wel duidelijk zijn dat er mooie tuinsets in alle mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar zijn, ook in de categorie tuinsets voor 8 personen. Het is goed mogelijk om je tuin extra uitstraling te geven door er een mooi tuinset in te plaatsen die een mooi passend geheel vormt. Ben je aan het nadenken over de aanschaf van een nieuw tuinset voor 8 personen? Verdiep je dan in de mogelijkheden op onze site. Ook is het mogelijk om zelf een set samen te stellen. Unieker kan het toch niet? Het is nu de goede tijd om rond te kijken naar mooie tuinsets voor 8 personen. Surf eens rond op internet, laat je informeren over deze mooie tuinsets en maak je keuze. Dan kan voor jou het voorjaar en de zomer beginnen!

Over de auteur