Heb je er wel eens gedacht om mooie kunst te hangen op je veranda of in tuinhuis?
Het kan ook zijn dat graag een andere sfeer in huis wilt hebben. Een frisse wind die alles wat meer van deze tijd maakt en waardoor, zonder dat het gelijk veel geld kost, toch een nieuwe look ontstaat. Je kunt dat relatief eenvoudig bereiken door bijvoorbeeld een ander vloerkleed aan te schaffen of de raamdecoratie aan te passen. Toch zijn het vooral de accessoires die echt het verschil maken. Ze geven sfeer en laten je persoonlijkheid zien. Maken duidelijk in welke omgeving jij je thuis voelt. Een goed voorbeeld daarvan is kunst aan de muur, zoals fotoprints op acrylglas en verkrijgbaar in ieder onderwerp dat jou aanspreekt, bezighoudt, inspireert of dat je gewoon mooi vindt.

Bijzondere kunst aan de muur

Het bijzondere van foto prints op acrylglas is de ervaring wanneer je ernaar kijkt. Door de toepassing van het plexiglas ontstaat een extra dimensie. Je kijkt niet langer naar een foto, hoe mooi of bijzonder de print ook is, nee, je ervaart een nieuwe beleving, want door de dikte van het plexiglas wordt de dieptewerking versterkt. De foto’s worden met de nieuwste technologieën haarscherp afgedrukt, waardoor fotoprints op acrylglas nog realistischer lijken. Daardoor hebben ze meer invloed op de uitstraling van het interieur dan wanneer je een gewone foto ophangt. Ook heel mooi, alleen door de luxe, maar vooral ook exclusieve presentatie van de foto die jij een warm hart toedraagt geef je het interieur een stijlvol en heel persoonlijk accent. Ga je louter voor versterking van de sfeer dan is er legio keus in schitterende afbeeldingen die perfect aansluiten bij de stijl die jij voor ogen hebt.

Een luxueuze uitstraling in ieder formaat

De afmeting van foto prints op acrylglas is belangrijk. Een klein schilderij boven de bank geeft de ruimte een minder aangekleed gevoel dan wanneer er iets hangt in een behoorlijk formaat. Natuurlijk is de grootte van foto prints op acrylglas afhankelijk van de plek waar je deze kunstuiting wilt plaatsen. Van tevoren de maat opnemen kan daarbij helpen, maar wees niet bang fors uit te pakken. Hoe beter het formaat gekozen is, hoe groter de impact op de sfeer van de ruimte. Voor het gewicht hoef je het niet te laten. Foto Prints op acrylglas zijn relatief licht in gewicht.

Speel met licht

Verlichting is een belangrijk onderdeel in een interieur. Een goed gekozen spot kan veel doen, net als verschillende andere soorten sfeerverlichting. Een goed verlichtingsplan helpt een inrichting effectief aan een andere uitstraling. Toch is de lichtinval overdag, al dan niet geholpen door raamdecoratie, ook belangrijk. Door het wisselende licht dat op de foto prints op acrylglas valt ontstaat iedere keer weer een ander beeld. Het ongeveer zes millimeter dikke plexiglas laat het licht op telkens een andere manier op de foto vallen. Dit maakt de foto print op plexiglas iedere keer weer spannend om naar te kijken. Hangt het kunstwerk in de zon, geen zorgen. De afdrukken zijn UV bestendig, zonlicht is geen vijand. Luxe foto prints op acrylglas zijn daardoor overal toepasbaar, zowel binnen als buiten.

Genieten van deze exclusieve wanddecoratie is als een bezoek aan de kunstgalerie, maar nu gewoon bij jou thuis.

Over de auteur