Meubelmerk Hay zag het licht begin deze eeuw. Ze zijn meteen gestart met een stevige filosofie. Hay wil namelijk eigentijdse meubels creëren die oog hebben voor hedendaagse trends en daarbij nog eens op industriële schaal vervaardigd worden. Een hele uitdaging, maar ze zijn er wel degelijk in geslaagd. Hay meubels zijn inderdaad bestemd voor het grote publiek.

Kies stijl voor je tuinmeubelen

Als je een tuin midden in het groen hebt en je wilt deze groene tinten behouden, dan zit je bij Hay perfect! Het olijfgroen van hun tuinmeubelen straalt pure natuur uit. Zo zit je bij de meubelen met een quilted kussen bijna op een grastapijt. Ook de vormen van de meubelen zijn rond, zacht en natuurlijk. De meubelen met stroken geven een luchtige en frisse indruk. Dit is design en stijl in zijn puurste vorm!

Kwaliteit en duurzaamheid

Dit kwaliteitslabel gebruikt in zijn tuinmeubelen een stalen constructie die afgewerkt is met een poedercoat laag. Ook al laat je ze de hele winter buiten staan, deze meubelen behouden hun oorspronkelijke allure. Ook de stoelen met quilted kussens kun je perfect laten buiten staan: de kussens zijn immers makkelijk af te nemen. Hay tuinmeubelen vragen weinig onderhoud: gewoon even met een vochtig doek en een licht sopje afwassen is al voldoende. De designers van Hay zijn er in geslaagd om duurzaamheid te koppelen aan kwaliteit en design!

Richt je tuin mooi in

Wil je het niet enkel bij groen houden in je tuin? Dan kun je voor je tuinmeubelen ook nog andere tinten kiezen. De meeste Hay tuinmeubelen zijn te verkrijgen in olijfgroen, wit, lichtgrijs en antraciet. Deze zijn perfect met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een groene tafel en een assortiment van groene, grijze en witte stoelen. Of kies een fauteuil in antraciet en kies een bijhorend zitkussen in grijs of wit. Op die manier krijg je een speels resultaat.

Design meubelen in elk hoekje van je tuin

Hay heeft niet alleen tafels, stoelen en fauteuils. Ook voor je tuinbar kun je kiezen voor barkrukken en extra statafels. Of heb je slechts een klein balkon? Geen nood: Hay heeft ook aan jou gedacht met kleine maar gezellig tafeltjes. Zet een mooie tuinbank in je voortuintje, gebruik een paar voetenbankjes of een tuintafeltje om je planten op te plaatsen. Zo creëer jij je eigen stijl in je tuin. Nu rest je alleen nog maar: genieten van de tuin!

Over de auteur