Stel, je hebt de perfecte loungebank gevonden. Je hebt de bank bijvoorbeeld op maat laten maken of prachtig hout gezien waarmee je zelf aan de slag gaat. In dat geval sta je voor het volgende dilemma, waar haal je nou de perfecte kussens die dat gezellige hoekje in je tuin helemaal afmaken? Natuurlijk bij Tuinkussenshop.nl. Voor de nodige dosis inspiratie bekijk je ons gevarieerde aanbod alvast online.

Maak jouw tuin af met de perfecte kussens voor je loungeset

Veel mensen onderschatten de meerwaarde van mooie en comfortabele kussens in de achtertuin. Met de heerlijke zomer die we vorig jaar hebben gehad, wil je niets liever dan zo vaak en zo veel mogelijk buiten zitten. Heerlijk genieten van de Nederlandse zon met een goed boek of gezellig met vrienden. Dat wil jij toch ook? Door de juiste kussens uit te zoeken maak je jouw achtertuin helemaal af en geniet je op de beste manier van jouw eigen tuin deze zomer!

Wat voor kussens passen in jouw loungeset?

Wist je dat je bij ons kiest uit verschillende soorten kussens voor de tuin? Denk hierbij aan loungekussens, rug kussens en palletkussens. De loungekussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk 60 x 60 cm en 70 x 70 cm. Heb je een keuze voor een van deze kussens gemaakt? In dat geval heb je ook nog de keuze uit diverse kleuren. Denk hierbij aan grijs, rood, groen en geel. Of je nu een tuin in een rustig of kleurrijk kleuren pallet hebt, voor iedere woonstijl bieden wij een gepast assortiment. Wat is jouw favoriete kleur voor de kussens van jouw loungeset?

Verschillende soorten vullingen per kussen

Als je een kijkje neemt op onze website, zie je al snel dat wij de kussens andere namen hebben gegeven. Deze namen hebben wij namelijk gelinkt aan het type stof. Zo zijn er kussens met stoffen zoals dralon, acryl, polyester en katoen. Maar ook op het gebied van vulling maken wij onderscheid. Denk hierbij aan vullingen zoals vlokken en schuimvulling.

Advies op maat door een van onze medewerkers

Wil je weten wat de beste stof en vulling voor jouw loungeset is? Heb je overige vragen over ons assortiment? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden met ons aanbod aan kussens voor je tuin? Onze medewerkers voorzien je graag van een passend advies als je contact opneemt.

Over de auteur