Wil je een trampoline voor in je tuin? Dan is dit artikel voor jou, want wij vertellen je in een paar alinea’s handige informatie over trampolines, de verschillende soorten en tips over waar je ze kunt kopen en wat volgens ons de beste optie is. Een trampoline is sowieso al een goede keuze, aangezien ze lang meegaan en je kinderen en zeker nog lang op zullen spelen. Met een trampoline maak je een leuke speelplek in de tuin voor je kinderen. Hiervoor heb je dan wel een goede trampoline nodig. Lees hieronder meer tips en tricks over het kopen van een trampoline. 

Verschillende soorten trampolines

Er zijn verschillende soorten trampolines. Zo heb je een verschil in vorm, zoals een ronde of 

rechte trampoline, maar ook een verschil in maat zoals een kleine trampoline en grote trampoline. Ook is er het verschil tussen een bovengrondse en inground trampoline. Een bovengrondse trampoline is de klassieke trampoline die je veel terugziet: een trampoline op palen boven de grond. Een inground trampoline is een trampoline waarbij deze palen in de grond zijn gegraven. Deze trampoline wordt dus weggewerkt in je tuingrond.  

De beste soort trampoline van de beste winkel

Als het aan ons ligt, dan is een inground trampoline een van de beste opties die je kunt hebben. Niet alleen zijn dit leuke trampolines en komen ze ook in allerlei vormen en maten, maar ze zijn ook nog eens veiliger doordat de valhoogte erg laag is. Ook kun je een inground trampoline netjes wegwerken in je tuin. Zoek je nog een goede winkel om een inground trampoline te kopen, ga dan voor een Inground trampoline van Etan. Etan is een winkel voor trampolines waar je naast een ingraaf trampoline ook andere trampolines kan vinden. Deze zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en ook de ingraafservice is hier te boeken. 

Alle voordelen van een inground trampoline op een rijtje

Een inground trampoline heeft veel voordelen, hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Een inground trampoline is een leuk speeltoestel voor je kinderen en daar zul je ze zeker blij mee maken. 
  • Een inground trampoline is veilig door de lage valhoogte. Er is zelfs een veiligheidsnet bij te bestellen. 
  • De trampoline wordt in de grond gegraven en verstoort het tuinaanzicht niet. Het speeltoestel wordt juist netjes weggewerkt. 
  • Een trampoline is duurzaam door zijn sterke materialen en zal nog lang meegaan. Een goede investering dus. 

Over de auteur