Kunstgras wordt steeds populairder en dat merkt Top Kunstgras uit het Limburgse Haelen maar al te goed; zij zien de vraag naar een kunstmatige groene grasmat alsmaar toenemen. Het grote voordeel van kunstgras is dat u geen tijd meer kwijt bent aan grasmaaien, verticuteren, bemesten en besproeien. Om een natuurlijk gazon het hele jaar fris en groen te houden kost de nodige inspanning met vaak een teleurstellend resultaat. Een geel gazon, een gazon met kale plekken of onkruid, of de modderpoel na een regenbui horen tot de verleden tijd met kunstgras. Top Kunstgras biedt een veelzijdig assortiment van premium kunstgrassen in verschillende prijsklassen. Ook voor uw project is er gegarandeerd het geschikte kunstgras. Bent u eigenlijk al overstag, maar wilt u eerst weten hoe de aanleg van kunstgras precies werkt? Er zijn twee mogelijkheden: of u legt het kunstgras zelf aan of u maakt gebruik van de legservice. Als u online uw kunstgras bestelt dan worden de juiste accessoires en leginstructies meegeleverd zodat u het kunstgras eenvoudig zelf kunt doen; u krijgt volledige ondersteuning. Heeft u geen tijd of bent u echt niet handig dan zorgen ervaren vaklui ervoor dat uw gazon er stabiel en strak bij komt te liggen.  

Kunstgras niet van echt te onderscheiden

De kwaliteit van de kunstgrassen van Top Kunstgras is subliem. Omdat de grassprieten in lengte en kleur variëren is het niet van echt te onderscheiden De kwaliteit blijkt ook uit de zachtheid en de lange levensduur. De hele collectie wordt op een verantwoorde manier geproduceerd in Nederland en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Kinderen en huisdieren kunnen er veilig op ravotten omdat er geen zware metalen in het kunstgras verwerkt zijn.  Kunstgras wordt niet alleen toegepast in tuinen, maar ook balkons en dakterrassen ondergaan een complete metamorfose met kunstgras. Een saaie omgeving wordt warm en uitnodigend met kunstgras! Ook bezitters van zwembaden en/of jacuzzi’s hebben met kunstgras een zorg minder. Ze hebben geen last meer van modder en gras die het water vuil maken. 

Kunstgras tegen concurrerende prijzen

Voor elk budget heeft Top Kunstgras het juiste kunstgras. Het gehele assortiment wordt aangeboden tegen concurrerende prijzen en met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Voor elk budget is er het geschikte kunstgras en ook het voordelige kunstgras is van robuuste kwaliteit. Op de gehele collectie krijgt u 15 jaar garantie op kleurechtheid, scheuren en buitensporige slijtage. Van kunstgras zult u jarenlang plezier hebben en veel meer genieten van uw tuin. U hoeft niet meer bezorgd te zijn als het wekenlang regent of juist droog is; uw gazon ligt er altijd fris en groen bij.  U kunt uw tijd besteden aan zaken die u echt leuk vindt want kunstgras gaat u veel tijdwinst opleveren. Geniet onbekommerd van een altijd groen gazon!

Over de auteur