Je voortuin is het eerste dat mensen zien van je woning. Je wilt natuurlijk dat je huis een goede uitstraling heeft voor de mensen die voorbijlopen. Daarom is het pimpen van je voortuin heel belangrijk. Je kunt je voortuin pimpen door bijvoorbeeld een leuke deurmat neer te leggen of mooie bloempotten voor je huis te zetten. In dit artikel sommen we een aantal mogelijkheden op om je voortuin te pimpen, zodat je woning een goede uitstraling heeft.

1. Je voortuin pimpen: een leuke deurmat

Allereerst moet de entree van je woning er goed en verwelkomend uitzien. Je wilt immers dat mensen je huis binnenkomen en zich direct thuis voelen. Door alvast een goede deurmat voor je huis te leggen, voelen mensen zich meteen welkom. Bovendien kunnen mensen zo hun voeten afvegen voordat ze je woning betreden. Het is namelijk niet prettig wanneer mensen met vuile schoenen binnenkomen en allerlei viezigheid achterlaten. Hieronder vind je alvast een paar leuke deurmatten voor buiten, gaande van klassiek tot heel grappig. Er is voor iedereen wat wils!

Rubberen Deurmat
Rubberen deurmat
relaxdays deurmat rubber bloemen patroon
Relaxdays deurmat rubber bloemen patroon
Hi I'm Mat Deurmat
Hi I’m Mat Deurmat
Relaxdays Deurmat van Kokosvezels
Relaxdays Deurmat van Kokosvezels
Ding Dong - Deurmat
Ding Dong – Deurmat
Deurmat all you need is love and a cat
Deurmat all you need is love and a cat
Kokos Deurmat - Grote Boom
Kokos Deurmat – Grote Boom

2. Accessoires in de voortuin

Om je voortuin te pimpen, kun je ook een paar mooie accessoires in de tuin plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld tuinmeubelen in je voortuintje plaatsen, zoals een klein tafeltje met twee stoelen of een mooie tuinbank. Dit ziet er heel uitnodigend uit! Je kunt dit terras verder afwerken door mooie bloempotten neer te zetten. Of wat dacht je van mooie hangplanten voor buiten? Je kunt ook mooie lampjes in de voortuin hangen. Zo lopen mensen ‘s avonds met plezier langs je huis. En wat het ook nog steeds goed doet in de voortuin is een tuinkabouter. Een beetje nostalgisch maar wel ontzettend leuk!

Relaxdays tuinbank met tafel
Relaxdays tuinbank met tafel
Windsor Teak Tuinbank
Windsor Teak Tuinbank
Lichtsnoer Buiten
Lichtsnoer Buiten
Tuinkabouter als tuinbeeld
Tuinkabouter als tuinbeeld
Relaxdays plantenbak waterput
Relaxdays plantenbak waterput

3. Waterwerken in de tuin

Tenslotte kan je ook waterwerken in je voortuintje plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie fontein kopen voor in de voortuin. Je moet natuurlijk wel elektriciteit in de tuin hebben en ervoor zorgen dat deze goed onder de grond verstopt zit. Of wat dacht je van een decoratieve waterput, zoals op onderstaand voorbeeld? Een kleine vijver is ook heel leuk! Echter vergt een vijver wel veel onderhoud dus hier moet je goed over nadenken. Het is belangrijk dat je voldoende tijd hebt of in ieder geval tijd wilt vrijmaken om de vijver te onderhouden. 

Tuinfontein decoratieve waterput
Tuinfontein decoratieve waterput
Outsunny Tuinfontein
Outsunny tuinfontein
DUB Zonne Fontein op Zonnepaneel
DUB Zonne Fontein op Zonnepaneel
Ubbink Waterornament
Ubbink Waterornament

Over de auteur