Na al dat koude en gure weer van de winter, heb je zin om je tuin weer helemaal lenteproof te maken. Natuurlijk horen hier de perfecte tuinmeubels, de mooiste bloemen en geweldige opmaak bij! Maar hoe zorg je ervoor dat je tuin er ook daadwerkelijk mooi uit komt te zien? Wij vertellen jou het in dit artikel!

De perfecte meubels voor jouw tuin!

In je tuin wil je natuurlijk heerlijk kunnen zitten en relaxen met vrienden. Hiervoor heb je verschillende comfortabele meubels nodig.  Een mooie ligbed tuin zorgt ervoor dat je heerlijk kan liggen onder de eindelijk warme zonnestralen. Vaak zijn deze ook nog eens verstelbaar, waardoor je kan kiezen of je wat rechter op zit om jouw boek te lezen of even een dutje wilt doen. Ze zijn ook nog eens beschikbaar in vele kleuren. Ideaal te combineren met alles dus! Een loungebank is een absolute must voor wanneer je je vrienden op visite wilt uitnodigen. Ga het liefst voor een bank met afneembare kussens, wel zo handig voor wanneer er toch een lentebuitje valt.  Daarnaast is een hangstoel dé trend van dit voorjaar. Door een handige poot hoef je geen gaten in balken meer te boren om deze goed te kunnen ophangen. 

De mooiste bloemen

Natuurlijk wil je ook prachtige bloemen in je tuin hebben.  De nieuwste trend van dit seizoen zijn lila bloemen. Dit matcht heel erg goed met de trend van binnenhuis interieur, namelijk het beige en de aardetinten. Lila geeft een bepaalde zachtheid aan jouw tuin, dit is weer goed te combineren met felle kleuren. Daarnaast trekken lila bloemen vaak ook vlinders aan, deze zijn geweldig in je tuin.

De finishing touch 

Als je de perfecte meubels en de mooiste bloemen dan eindelijk hebt kunnen vinden, moet je nog zorgen dat je alles mooi opmaakt.  Dit kun je bijvoorbeeld doen door mooie kussens toe te voegen aan je meubels. Kussens zijn er in elke vorm en maat, hierdoor is het dus makkelijk te combineren met van alles. Daarnaast zorgt het ook nog voor veel comfort tijdens het zitten. Ideaal dus! Ook zijn er leuke posters beschikbaar voor in de tuin. Deze kunnen erg goed tegen regen en wind en staan daarnaast ook nog eens super leuk. Door de poster kun je een echt statement maken in je tuin. Als laatste kunjejij wat lichtjes neerzetten, deze zijn praktisch en brengen ook nog eens sfeer.

Over de auteur