Hoewel de herfst voor de deur staat en de kou ons weer tegenmoet komt, kunnen we de zon en de zomer nog niet uit ons hoofd zetten. Er zijn ontzettend veel manieren om van de volgende zomer te genieten. Wat dacht je ervan om naar Thailand te gaan om de jungle vol met exotische dieren te ontdekken en te genieten van de prachtige witte stranden met azuurblauwe wateren? Of spendeer je liever een midweekje fietsend door onze eigen prachtige duinen in Katwijk aan Zee of Terschelling? Wat nog veel leuker is: je kan ook genieten van de heerlijke zomer in jouw achtertuin met een eigen zwembad. Nooit meer last van spetterende kinderen of schreeuwende ouders! In deze blog hebben we een aantal zwembad opties voor in jouw achtertuin.

Een opblaaszwembad

Een opblaaszwembad is de meest simpele vorm van een zwembad wat je in de tuin kunt zetten. Het is lekker makkelijk, je blaast deze op en vult hem met water en je kunt genieten. Er zijn veel soorten en maten verkrijgbaar van dit type zwembad. Zo kun je er dus voor kiezen om voor een groot bad te gaan bijvoorbeeld, of alleen een pierenbadje. Voor ieder is er wat te vinden!

Interline opbouwzwembaden

Interline zwembaden zijn professionele zwembaden en worden ook wel gezins- of familiezwembaden genoemd. Bij Zwembadstore.com bijvoorbeeld kun je terecht voor zowel opbouwzwembaden als inbouwzwembaden. Opbouwzwembaden zijn de meest verkochte soorten in Nederland. Voor dit type zwembad hoef je geen gat in de tuin te graven, wat je een hoop graafwerk scheelt. Daarnaast zijn deze ook relatief snel op temperatuur. Op deze manier kun je heerlijk in de ochtend een paar baantjes trekken voordat je de dag goed begint zonder te bevriezen door het koude water. Ook zijn dit soort zwembaden veiliger wanneer je kinderen hebt, omdat ze door de hoge rand er niet zo snel in zullen vallen. Op deze manier kun je leuk én veilig de zomer doorbrengen met de kleintjes!  

Een zwemspa

Het woord zegt het al: het is een zwembad en spa in één. Dit is een type zwembad wat veel voordelen heeft. Je kunt er bijvoorbeeld het hele jaar door van genieten doordat deze verwarmd is. Je kunt er zowel in zwemmen als in relaxen, doordat het voorzien is van een toegevoegde hydromassage zones. Na dat uurtje intensief baantjes trekken, klinkt een lekkere massage in het water erg ontspannend. Ook kun je een romantische avond plannen met je geliefde door de bubbelfunctie aan te zetten. Met wat champagne en chocolade bonbons zul je je partner ontzettend verrassen en blij maken. En dat allemaal dankzij een zwembad! 

Over de auteur