U vindt een unieke collectie douglas hout bij HOUTvakman.nl, al het hout voor uw buitenproject voordelig online! Douglas hout staat bekend om haar duurzame karakter, mooie robuuste uiterlijk, warme uitstraling en optimale prijs – kwaliteit verhouding. Bij HOUTvakman.nl vindt u diverse producten van douglas hout, van planken & balken tot prachtige rabatdelen voor een sfeervolle gevelbekleding. In dit artikel vertellen wij u graag wat meer over het meest nieuwe & trendy rabat van HOUTvakman.nl: barcodeprofielen van douglas! 

Barcodeprofiel rabatdelen. 

Bent u gek op de strakke lijnen van dubbel blokprofielen, of het populaire Deens rabat, maar wilt u nog net iets aparters? Dan zijn de streepjescode rabatdelen van HOUTvakman.nl zeker het overwegen waard! Het barcodeprofiel is een douglas-rabat vormgeving dat erg aan populariteit wint, vooral vanwege het speels ogende lijnenspel in combinatie met de natuurlijke look van douglas. Het barcodeprofiel ontstaat door het door elkaar (in de mix) gebruiken van verschillende blokprofielen, voor een speels eindresultaat met een moderne look. Deze blokprofiel-rabatdelen zijn speciaal vervaardigd voor gebruik in combinatie met elkaar, ze hebben exact dezelfde uitsparing, zodat ze eenvoudig & stevig met overlap gemonteerd kunnen worden. 

Een barcodeprofiel van douglas wordt gevormd door de combinatie van vier verschillende rabatdelen: het enkel blokprofiel, het dubbel 50-50-blokprofiel, het dubbel 70-30-blokprofiel en het triple blokprofiel (Deens rabat). U kunt deze douglas blokprofielen in willekeurige volgorde door elkaar verwerken, helemaal naar eigen inzicht. Omdat er – met de 4 profielen – in totaal 6 verschillende “blokbreedtes” zijn, ziet het er echt uit als een “streepjescode”, maar dan wel met het montagegemak van geschaafde douglas rabatdelen met allemaal eenzelfde breedtemaat! Twijfelt u nog over het douglas hout? Bij HOUTvakman.nl vindt u de barcode profielen in diverse houtsoorten waaronder eiken, lariks, diverse soorten thermowood & diverse hardhoutsoorten, waaronder bijv. ipe & padouk!

Over de auteur