Wie door wil pakken tijdens de winter doet dat met een goede winteruitrusting. In de winter heb je behoefte aan een zelfde werktempo als in de zomer. In een dikke winterjas en skibroek ben je erg beperkt in jouw bewegingen, daarom is praktische werkkleding onmisbaar. Werkkleding dient ademend, warm, licht en een goede pasvorm te hebben voor mannen en vrouwen.

 

Het voordeel van kwaliteit

engelbert strauss is marktleider in werkkleding en dat is niet voor niets. Dit familiebedrijf werd in 1948 opgericht door engelbert strauss en is momenteel in handen van de vierde generatie strauss. Werkkleding tegen de kou moet aan een aantal eisen voldoen om effectief te zijn. Voor buitenwerk is het belangrijk dat je beschermt bent tegen de elementen, maar niet beperkt bent in je bewegingsvrijheid. engelbert strauss maakt werkkleding tegen de kou door gebruik te maken van innovatieve weefstructuren en textielen.

  • Fibertwin: Fleece met een verbeterde celstructuur geeft extra warmte en droogt snel.
  • Isocell: Ruwe wafelstructuur aan de binnenzijde voor betere isolatie en soepelheid.
  • Thermaflor: Compacte vezelpels zorgt voor de opslag van warmte.
  • Highloft: Textiel van een hoogpolige vezel voelt warm en zacht aan.
  • Climafoam: Glad materiaal dat is vervaardigd door een speciale breitechniek. Climafoam zit comfortabel en biedt optimale bewegingsvrijheid.
  • Shellloft: Water- en windafstotend materiaal houdt het lichaam droog en warm.

Hoge productiviteit in de kou

Je kunt met de juiste werkkleding voor in de winter goed buitenwerk verrichten. Voorkom ziekte als verkoudheid en griep door je te kleden naar de grillen van moeder natuur. Werken in slecht geïsoleerde kleding wekt frustraties en tegenzin op. Werkkleding die niet ademt houdt vocht vast, waardoor je snel geneigd bent om je jas uit te trekken. De functie van werkkleding is juist om het lichaam zo goed mogelijk te laten presteren als het werk verricht. Een investering in degelijke werkkleding zal zich ook in de winter uitbetalen in optimale productiviteit. Werkkleding in de winter is niet alleen bedoeld voor mannen. Zowel voor mannen als voor vrouwen biedt engelbert strauss een perfecte pasvorm en ideale werkkleding tegen de kou. Stel zelf jouw ideale workwear samen en geniet van alle warmte en bescherming tijdens jouw winterse karwei.

Over de auteur