Een Klic-melding is onmisbaar. Misschien weet je dat een Klic-melding gedaan moet worden. Maar waarom is het zo belangrijk?

Als je graafwerkzaamheden met een machine gaat doen in je tuin, is het wettelijk verplicht om een Klic-melding te doen. En dat is niet voor niets.

Onder de grond liggen allerlei kabels en leidingen. Bij graafwerkzaamheden met een machine kunnen deze makkelijk geraakt worden. Het gevolg van de schade kan enorm vervelend zijn. Geen of beperkte elektriciteit, geen goede toevoer van water en ga zo maar door. En jij bent niet de enige die er last van heeft. Je hele omgeving ervaart de gevolgen van de schade.

Dat wil je natuurlijk allemaal voorkomen. En daarom is een Klic-melding onmisbaar. Na een Klic-melding krijg je alle gegevens over de leidingen en kabels die zich onder de grond bevinden in jouw gebied. Zo kun je veilig aan de slag zonder schade aan te brengen.

Wanneer je een Klic-melding plaatst krijg je meestal één dag later de gegevens die je nodig hebt. Daarnaast krijg je een handige app. Op die app kun je ter plekke zien welke kabels en leidingen er onder de grond liggen. Wel zo handig!

Meteen een Klic melding doen? Of meer weten? Ga naar Klic-app.nl.

Disclaimer: Klicapp handelt niet voor of namens het Kadaster

Over de auteur