De lente komt eraan! Hoog tijd om je tuin onder handen te nemen. Geef je terras, tuin of balkon in een handomdraai een nieuwe look met een tuinposter op maat. Leuk om te zien én handig om de inkijk te beperken. Ben jij uitgekeken op die kale muur? Vrolijk hem dan op met een tuinposter van Nikkel Art. Laat een foto naar keuze printen op kwaliteitsvol tuindoek waarvan je de afmetingen volledig zelf bepaalt. Ben jij gesteld op je privacy? Wacht dan niet tot die heg volgroeid is maar hang een tuinposter op om je tuin af te schermen van nieuwsgierige blikken. Van een heuse siertuin tot een gezellig stadstuintje, bij Nikkel Art kan je voor elke plek een tuinposter op maat laten maken. Het soepele en toch stevige materiaal is aangepast aan alle weersomstandigheden. Je kan je Nikkel Art tuinposter op maat dus met een gerust hart in weer en wind laten hangen. Dankzij de UV-bestendige inkt zullen de kleuren zelfs na blootstelling aan direct zonlicht even intens blijven stralen. 

Zo kan je je tuinposter op maat ophangen

Een tuinposter op maat kan je op verschillende manieren ophangen. Als je kiest voor een tuinposter zonder ophangsysteem, kan je hem rechtstreeks tegen een houten schutting nieten, of eventueel inkaderen of opspannen over een houten frame. Wil je je tuinposter op maat ophangen tegen een betonnen of bakstenen muur?  Dan kies je best voor metalen ringen. Enkel in de hoeken of rondom; dat bepaal je zelf. Voor grote formaten is die laatste optie aanbevolen om voldoende stevigheid te garanderen. Indien gewenst, kan je de metalen ringen met elastische spanrekkers combineren. Zo kan je je tuinposter op maat eenvoudig inhaken achter schroefjes of haakjes die je op voorhand in de muur aanbrengt. Ook voor draadafscheidingen is dit een handig ophangsysteem.   

Creëer sfeer met mooie tuinposters op maat

Nu je weet waar en hoe je je tuinposter op maat wil ophangen, blijft natuurlijk de vraag wat er dan precies op moet staan. Het antwoord is even kort als eenvoudig: alles wat jij maar wil. Van een tropisch strand tot een weids berglandschap, met een tuinposter op maat verruim jij letterlijk je horizon. Bezoek Boeddhistische tempels, verdwaal in Zuiderse steegjes of sta oog in oog met een Schotse hooglander. Kortom, reis vanop je terras de hele wereld rond. Instant vakantie vibes! Beetje overweldigd door het enorme aanbod? Stel jezelf dan de vraag welke sfeer je tuinposter op maat moet uitstralen. Als de tuin voor jou een plek is om te relaxen, is een rustgevende waterval wellicht een geschikte keuze. Pluspunt: je maakt je balkon of terras in één klap ook een stukje groener. Handig als je midden in de stad woont of niet gezegend bent met groene vingers en toch wil genieten van de natuur. 

op maat gemaakte tuinposters

Een tuinposter op maat laten maken met je eigen foto

In de uitgebreide fotocatalogus van Nikkel Art vind je iets voor iedere stijl en smaak. Wil je het echter nóg persoonlijker maken, dan kan je ook een tuinposter van je eigen foto laten maken. Een herinnering aan die onvergetelijke reis of een mooie foto van de kleinkinderen; vereeuwig die kostbare momenten op een weersbestendige tuinposter en hang hem op een centrale plek zodat je er elke dag van kan genieten. Aan de balustrade van je balkon of als sfeerbeeld in je loungehoek; met een Nikkel Art tuinposter op maat haal jij een echte blikvanger in huis. Die jaloerse blikken van de buren moet je er wel bijnemen. Ga nu aan de slag zodat je tuin of terras helemaal klaar is om optimaal te genieten van die eerste zonnestralen.

tuin poster op maat
tuinposter op maat
tuinposters op maat

Over de auteur