Hoe leuk is het om iemand zomaar te verrassen? Of iets op te sturen tijdens een speciale gelegenheid? Een leuk gebaar wat je altijd kunt maken is het versturen van een mooie bos bloemen, wij kennen niemand die hier niet van houdt. Echt iedereen wordt vrolijk van een mooi boeket. Je denkt waarschijnlijk dat je voor een mooi boeket enkel terecht kunt bij de bloemist in de buurt, maar er zijn tegenwoordig ook veel bloemisten online! Hier kun jij ook terecht voor verse bloemen en diverse planten. Er zijn veel lokale bloemisten die hierin niet worden overgeslagen. Benieuwd hoe dit precies werkt? Wij leggen het je uit.

Verstuur een boeket via een online bloemist

Een partij die online bloemisten een platform geeft, is bijvoorbeeld Regiobloemist. Als we deze partij als voorbeeld nemen kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod met diverse bloemen, planten en de mooiste boeketten. Kies een mooie bos bloemen uit en bestel deze binnen een paar klikken, gewoon online! Wanneer jij iets bestelt bij Regiobloemist, zal dit altijd via een lokale bloemist in de regio van de ontvanger lopen. Deze partij werkt met meer dan 650 lokale bloemisten samen en er is dus altijd een bloemist in de buurt die een samenwerking met deze partij heeft. De bestelling wordt via Regiobloemist doorgegeven aan de bloemist in de regio en vervolgens gaat de bloemist aan het werk. Deze stelt het boeket samen en maakt deze gereed voor de verzending. Een bezorger zorgt er vervolgens voor dat het boeket netjes geleverd wordt bij het afleveradres.

Kies jouw favoriete bloemist

Bij Regiobloemist heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete bloemist aan het werk te zetten. Wil jij bijvoorbeeld bloemen laten bezorgen in Haarlem en heb jij hier een vaste bloemist? Dan hoef je deze niet over te slaan. Tijdens het bestellen kun jij zelf een bloemist kiezen waar jij jouw boeket door wilt laten samenstellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw favoriete bloemist jouw bestelling mist. Je bestelt het namelijk bij Regiobloemist en deze zet het door naar de bloemist van jouw keuze! Ideaal, toch? Bekijk nu hun website voor de bloemisten die samenwerken met deze partij.

Over de auteur