Om uw kantine nee nieuwe uitstraling te geven kunt u soms heel gemakkelijk alleen de tafels vervangen. Wat voor tafels zoekt u eigenlijk? Een gezellige grote tafel, of toch wat meer tafeltjes zodat iedereen in groepjes kan zitten. Dit is natuurlijk per bedrijf anders en daarom heeft u bij Officetopper ook een ruime keuze aan kantinetafels.
Kantinetafels op maat laten maken

Kunt u online op de website niet de geschikte kantinetafel vinden? Neem dan eens contact op met Officetopper. Zij kunnen in overleg met u kijken naar een goede oplossing. Een kantinetafel op maat laten maken is ook geen probleem. Zo kunnen u en uw werknemer gewoon gezellig met iedereen aan een tafel eten tijdens de pauze.

Gebruikte kantinetafel

Voor de duurzamere optie kunt u ook kiezen voor een gebruikte kantinetafel. Deze zullen scherp in prijs zijn verlaagd en er zal voldoende keuze zijn. De tafels worden voor verkoop daar waar nodig is gerepareerd en schoongemaakt. Vaak ziet u niet eens dat het een gebruikte tafel is en ogen ze gloednieuw.

Uw oude kantinetafels

In overleg met Officetopper kunnen deze wanneer ze in goede staat zijn ook opgekocht worden. Wanneer ze in de juiste staat zijn kan Officetopper deze meubelen weer voorzien van een nieuwe eigenaar en bijdragen aan duurzaamheid. Het is zonde om al uw producten die u heeft gebruikt direct weg te gooien als iemand anders en nog jaren blij mee kan zijn.

Gloednieuwe kantinetafels

Wanneer u toch niks ziet in het idee van een gebruikte kantinetafel kunt u natuurlijk ook bij Officetopper terecht voor een splinternieuwe kantinetafel. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. Zo kunt u bij een keuze van meerdere tafels ook een kijken naar verschillende kleuren. Ook zijn er kantinetafels die op stapelbaar zijn. Dit is handig wanneer u uw kantine ook voor andere doeleinde gebruikt. Zo kunt u de tafels gemakkelijk verplaatsen.

Nog niet voldoende geïnformeerd?

U wilt graag een kantinetafel kopen maar u bent nog niet goed genoeg geïnformeerd. Dat is mogelijk en daarom kunt u altijd even terecht op de website van www.officetopper.com. Hier vindt u veel meer nodige informatie. Als u ook op de website niet voldoende geïnformeerd bent kunt u ook langskomen in de showroom. Daar krijgt u persoonlijk advies over de tafels en kunt u ze in het echt beoordelen.

Over de auteur