Hou je van de uitstraling van planten, maar ben je niet gezegend met groene vingers? Dan is er nog steeds hoop om van wonderschoon groen te kunnen genieten. Kunstplanten zijn tegenwoordig namelijk niet meer te onderscheiden van echte planten. Hierdoor heb je wel de lusten, maar niet de lasten van vrolijke plantjes. Om echte planten te onderhouden, moet je namelijk wel het één en ander weten over de soort. Hoeveel zonlicht ze nodig hebben, hoeveel dorst ze hebben en met welke voeding ze het best gedijen. Met kunstplanten van Easyplants heb je hier gelukkig geen omkijken naar. Je zet ze neer waar je maar wilt, en je hebt er eindeloos plezier van! Zo zet je bijvoorbeeld een prachtige kunstpalm in de tuin voor een tropisch sfeertje, of een romantische varen in de woonkamer.

Extra sfeer in iedere ruimte

Planten staan erom bekend meer sfeer toe te voegen aan iedere ruimte. Kan jouw interieur wel een opfrisser gebruiken? Dan zijn kunstplanten de perfecte aanvulling voor jouw stulpje. Het leuke van kunstplanten is dat ze in ieder klimaat of ruimte mooi blijven. Zelfs op plekken waar het normaliter bijna onmogelijk is om een plant te laten leven, kunnen kunstplanten de ruimte opfleuren. Zo is de badkamer een ongebruikelijke ruimte waar je normaal niet vaak planten ziet. Met goede reden, want de warme en vochtige omgeving zorgt ervoor dat echte planten het niet lang overleven. Kunstplanten zijn echter goed bestand tegen warme of vochtige temperaturen. Creëer een spa gevoel in je badkamer en douche in een oase van rust met kunstplanten van Easyplants! Neppe planten zijn daarnaast ideaal om een vergeten hoekje tot leven te laten komen. Die donkere studeerkamer met weinig zonlicht krijgt door een kunstplant toch een inspirerende uitstraling. Of je nu een grote kunstboom neerzet als echte blikvanger, of een subtiel plantje op je bureau, een kunstplant staat nooit mis!

Een kunstplant voor iedere stijl

Vandaag de dag kan je alle kanten op met kunstplanten. Door de huidige technologie is het mogelijk een heel realistisch effect te creëren met deze groene superhelden. Het komt dan ook geregeld voor dat de kunstplanten toch per ongeluk water krijgen! Op het eerste oog zijn de plantjes namelijk niet van echt te onderscheiden. Waar je in het verleden al vanaf afstand kon zien dat het gaat om plastic nepplanten, worden de kunstplanten tegenwoordig van een ander materiaal gemaakt. Door middel van een modern bewerkingsproces met houtpulp en zijde, ogen de kunstplanten heel natuurlijk. Bovendien hoef je dus ook niet bang te zijn dat je het milieu vervuilt met een berg plastic. Zo kan je met een goed gevoel genieten van deze prachtige plantjes! Doordat het mogelijk is om de kunstplanten op grote schaal te produceren, worden allerlei bestaande plantensoorten nagemaakt. Op deze manier kan je jouw favoriete plantensoorten meestal wel in kunstvorm vinden. Nog een extra reden om kunstplanten aan te schaffen dus. Laat je ook inspireren door de vele mogelijkheden van deze groene sfeermakers!

Over de auteur