De inrichting van een woning is één ding, maar ook de buitenkant van de woning verdient een leuke uitstraling. Een van de belangrijkste factoren hierbij is de keuze voor de juiste buitenverlichting die ongetwijfeld een enorme invloed heeft op de look en feel van de tuin of het terras.

Flos is een vooraanstaand merk van buitenlampen, en het is dan ook de moeite waard hier wat meer informatie over te geven. Op die manier weet je precies wat het merk én zijn stijlvolle verlichting allemaal te bieden heeft, en kan je er ook het beste uit halen!

Flos buitenlampen voor een stijlvolle tuin

Flos kenmerkt zich als merk door het gebruik van elegante buitenlampen die extra sfeer creëren in de tuin, het terras of op het balkon. Op die manier is het mogelijk om zelfs ’s avonds laat van een gezellige atmosfeer te genieten.

Buitenlampen worden vaak beschouwd als een vorm van verlichting die louter functioneel is – maar bij de Flos buitenlampen is dat zeker niet het geval. Veel modellen hebben een modern design, waardoor ze perfect passen bij een gelijkaardige inrichting. Toch bestaat er heel wat variatie, waardoor voor elke stijl en voorkeur wel een oplossing te vinden is. Wat meer informatie over enkele mogelijkheden is wel van belang als je de juiste keuze wilt kunnen maken!

buitenverlichting

Unieke lampen van Flos

Flos heeft heel wat in petto voor zij die de inrichting en look van hun tuin of terras een extra dimensie willen geven. Enkele voorbeelden:

  1. Moderne MyWay Flos buitenlampen

Steeds meer woningen en zelfs bedrijven kiezen voor sfeervolle, moderne verlichting. Op die manier wordt reeds van buiten het gebouw of pand een unieke feel gecreëerd, die dan binnenshuis verder wordt doorgezet. Een MyWay buitenlamp van Flos is daar het perfecte voorbeeld van: het unieke, strakke design met de neerwaarts schijnende lamp zorgen voor een sfeervolle en zelfs ietwat romantische indruk die perfect past bij een gezellige maar toch moderne woning.

  1. Ipnos Outdoor lampen

Staat gezelligheid centraal in je tuin, dan is een Ipnos Outdoor lamp van dit merk ideaal. De look en feel die ermee bereikt worden zijn een stuk klassieker – mede door het gietijzeren frame van de lamp. Perfect voor landelijke woningen die hun tuin een natuurlijke uitstraling willen geven!

  1. Romeo Outdoor lampen

Ten slotte zijn er ook talloze lampen die de tuin of het terras een gezellige, klassieke look geven – en de Romeo Outdoor lampen zijn daar een goed voorbeeld van. Dankzij hun klassieke vormgeving en typerende lampenkap lijkt de buitenzijde van de woning iets huiselijker, maar toch garandeert de verfijnde afwerking met sobere kleuren een moderne indruk. Kortom, genoeg keuze bij Flos om de tuin van stijlvolle verlichting te voorzien!

Over de auteur