Je bedenkt altijd wel een reden om geen inboedelverzekering te nemen. Je denk al snel dat het vaak te duur is, inbrekers jouw huis toch wel overslaan en je al genoeg verzekeringen hebt. Maar als die dingen wel een keer gebeuren heb je niks meer, daarom is het belangrijk om een inboedelverzekering af te sluiten. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Kleine schade hoge kosten

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan dan ook zomaar gebeuren dat een wasmachine gaat lekken. Als je hier te laat bij bent kan je splinternieuwe houten vloer snel gaan kromtrekken. Dit kan veel gaan kosten. Daarnaast kan het niet alleen je vloer beschadigen maar het kan ook doorlekken en andere meubelstukken beschadigen. In deze gevallen kan een lekkende wasmachine aardig wat schade opleveren.

Er is ingebroken in je huis

Je hoort het vaak genoeg, dat er is ingebroken bij iemand thuis. Maar je denk er vaak niet over na dat dit ook mogelijk is bij jou thuis. Maar dat is het wel, inbrekers breken zelfs in op klaarlichte dag. Het is daarom naïef om te denken dat jouw huis wordt overgeslagen. Door een inboedelverzekering af te sluiten weet je de waarde van de spullen behoudt.

 Brand gebeurd vaker dan je denkt

 Brand kan bij iedereen thuis gebeuren. Er hoeft maar een snoer kortsluiting te hebben of de vlam onder de pan wordt iets hoger dan verwacht en raakt een voorwerp dat gemakkelijk in de brand vliegt. Mede hierdoor is een inboedelverzekering onmisbaar. Gelukkig kan je er zelf voor zorgen dat je huis zo veilig mogelijk is. Zorg dat je eens in de zoveel tijd alle snoeren goed nakijkt, blijf bij je pannen als je aan het koken bent en haal brandmelders in huis.

Een voordelige inboedelverzekering

Ongelukken kunnen dus zo gebeuren, daarom is het slim om een inboedelverzekering te nemen. Neem even de tijd om verzekeringen te onderzoeken. Wanneer je een inboedelverzekeringafsluit bij InShared weet jij zeker dat schade in huis door brand, water, inbraak en storm goed verzekerd is. Wil je meer informatie? Bekijk dan even de website van InShared of neem contact op met deze partij.

Over de auteur