Wanneer het mooie weer er weer aan komt wil je hier natuurlijk van kunnen genieten en zeg nou zelf, hoe kan je dat nou beter doen dan doormiddel van een heerlijk comfortabele tuinstoel om lekker in te relaxen. Tegenwoordig is er een enorm ruime keuze op dit gebied, daarom helpen we je een eindje op weg door je wat voorbeelden en voordelen te laten zien van verschillende stoelen. Met name de rotan tuinstoelen zijn tegenwoordig helemaal in, denk hierbij bijvoorbeeld aan naturelkleurige stoelen met een bijpassend voetenbankje.

Robuuste tuinstoelen van natuurlijk materiaal

Dankzij de stevige aard van het natuurlijke materiaal waar de stoelen van gemaakt worden bieden deze je een stevige en comfortabele zitervaring. Ben je meer een liefhebber van een zachter zitcomfort? Kies er dan voor om een kussentje of vachtje aan de stoel toe te voegen om dit zo te bereiken. Het natuurlijke materiaal zorgt er daarnaast ook voor dat je deze prima buiten kan laten staan. Wil je echter voor een zeer lange tijd gebruik maken van de stoel? Plaats deze dan wel droog, het materiaal slijt namelijk na een tijd door de invloeden van regen.

Tuinstoelen in alle soorten en maten

Zoals al eerder gezegd zijn er tegenwoordig erg veel verschillende tuinstoelen te vinden. Een leuk voorbeeld is de hangstoel. De hangstoel is uniek in zijn soort omdat deze geen onderstel heeft, je hangt hem aan het plafond of aan een boom in je tuin. Deze stoel zorgt voor een speelse uitstraling en daarnaast is ook het comfort dat deze je biedt erg fijn. Een tweede leuke optie is de vlinderstoel van rotan, ook deze heeft een bijzondere uitstraling waardoor hij gelijk in het oog springt. De vlinderstoel is erg goed te combineren met een fijn voetenbankje om heerlijk te kunnen relaxen!

Je eigen loungeset samenstellen

Ben je op zoek naar een alternatief voor de bestaande loungesets die reeds samengesteld zijn? Kies er dan voor om je eigen, unieke set te creëren die geheel naar jouw wens is. Kies bijvoorbeeld voor een bankje in combinatie met fijne tuinstoelen en voetenbankjes, zo maak je een set die je nergens anders tegen zal komen. Perfect dus voor de liefhebbers van unieke items!

Over de auteur