Een industrieel interieur is al een tijdje een trend. Het kenmerkt zich door het gebruik van ruwe en onafgewerkte materialen. Op deze manier creëer je een sfeer zoals die vroeger in de oude fabrieksgebouwen gebruikelijk was. Naast de ruwe afwerking van wanden, plafonds en vloeren is er ook voor andere accessoires en gebruiksvoorwerpen steeds meer aandacht voor de industriële en landelijke inrichting. Ook kun je de industriële trend doorzetten naar je tuin. In de tuin is het sowieso gemakkelijker om met ruwe materialen te werken. Industriële buitenverlichting is daar een onderdeel van. Met industriële buiten lampen kun je ook in de avonduren van je tuin met een industriële inrichting genieten. Het aanbod aan industriële buitenverlichting is groot. We beschrijven hierbij daarom een aantal soorten industriële buitenverlichting, zoals te koop op de website van Lampentotaal.

 

 

Franssen Gegalvaniseerdeindustriële tuinlamp Arvika

industriële buitenverlichting

Franssen Gegalvaniseerde tuinlamp Arvika à €373,95

Een fraaie compacte industriële tuinlamp die volledig bestaat uit gegalvaniseerd metaal in de kleur zinkgrijs. De robuuste vierkante vorm is 14×14 centimeter en 89 centimeter hoog. In de metalen behuizing zit 1 led lamp paneel van 11 watt, wat de lamp ook nog eens erg zuinig maakt. De lamp is gemakkelijk te installeren op een gegalvaniseerde spie die je zo in de grond steekt. Deze spie is optioneel mee te bestellen.

 

Franssen landelijke terraslampen Rustie roest

industriële terraslamp

Roestige sokkellamp Rusty Cone 40 à €335,95

De lampen uit de Rusty Roest serie zijn zeer opvallend door hun roestkleur en vormt daardoor een prachtige industriële terraslamp die zeker blikvanger zal zijn. De Rusty roest serie bestaat uit twee vierkante vormen in de maten 12×50 centimeter en 12×80 centimeter. Ook zijn er twee ronde vormen van 40×19 en 70×19 centimeter. De behuizing bestaat geheel uit metaal, maar het meest in het oog springt de kleur. Deze bestaat uit echt roest. Zo kan roestig materiaal prima dienen als zeer stijlvolle industriële buitenverlichting. Alle modellen zijn geschikt voor een led lamp tot maximaal 60 watt.

 

 

Franssen landelijke wandlamp Chelsea Harbor

industriële wandlamp voor buiten

Franssen Landelijke wandlamp Chelsea Harbor à €129,95

Dit is een prachtige industriële wandlamp voor buiten. Het bestaat uit een wandarmatuur waar een prachtige lantaarn aan hangt. Zowel de armatuur als de lantaarn bestaat uit aluminium in de kleur authentiek grijs. De onderkant van de lantaarn bestaat uit glas. In de lantaarn kan een led lamp tot maximaal 60 watt geplaatst worden.

 

Outlight Bullseye industriële buitenlamp akkerschuit 14.2

industriële wandlamp buiten

Outlight Bullseye buitenlamp Akkerschuit 14.2 cm.
à €79,95

Houd je van een eenvoudige en strakke industriële wandlamp voor buiten, zonder ornamenten dan is deze Bullseye buitenlamp de ideale keuze. Met een diameter van 14,2 centimeter is deze lamp die je gemakkelijk aan je buitenmuur kunt monteren niet te groot, maar geeft met een led lamp tot maximaal 40 watt voldoende licht. De armatuur bestaat uit geborsteld aluminium en het venster uit melkglas.

 

Outlight Scheepslamp Klipper 26 centimeter

industriële buiten lampen

Outlight Scheepslamp Klipper 26 cm. aluminium
à €159,95

Een scheepslamp als industriële buitenverlichting gebruiken kan heel goed met deze mooie industriële wandlamp voor buiten. Hij heeft een doorsnede van 26 centimeter en geeft een goede verlichting met een led lamp tot maximaal 100 watt. De armatuur is van aluminium maar de kleur is geborsteld metaal. Het venster bestaat uit glas en wordt door de aluminium roostervorm goed beschermd.

 

 

Royal Botania Landelijke tuinlamp Beamy Teak

industriële tuinlamp

Royal Botania Landelijke tuinlamp Beamy Teak down 373,95339,95

Industriële buitenlampen vind je vooral in metaal en aluminium. Wanneer er hout aan toegevoegd is, ontstaat er een fraaie combinatie tussen een industriële en een landelijke look. Zo ook met deze mooie industriële terraslamp. De armatuur bestaat geheel uit teakhout, met daarop gemonteerd een lampje van brons. Monteer de lamp op een spie die je kunt mee bestellen en hij is heel gemakkelijk in de grond te steken. Meerdere lampen rondom een terras of een tuinpad geeft een gezellige sfeer.

 

KS Verlichting Maritiem Offshore Balume Downlighter

industriële buitenlampen

KS Verlichting Industrie Offshore Balume Downlighter à €127,95

Heb je op specifieke plekken verlichting nodig, zoals boven een deurbel of een brievenbus, dan is dit kleine, maar robuust uitziende lampje erg geschikt. De behuizing is van ruw aluminium en past daardoor prima in een serie van meerdere industriële buitenverlichting. Hij is gemakkelijk overal tegen te monteren en schijnt naar beneden, zodat je deze lamp bijvoorbeeld boven een deurbel kunt hangen en met een led lamp van maximaal 25 watt, prima verlichting op een specifieke plek geeft.

 

SLV verlichting Power floodlight Led Flac Beam Washlight

industriële buitenlamp

Power floodlight Led Flac Beam – Washlight à €335,95

Heb je een industriële tuinlamp nodig die veel verlichting geeft, dan is deze verstraler ideaal. De armatuur en behuizing van de lamp bestaan uit aluminium in een steengrijze kleur. De armatuur is met schroeven te monteren aan de grond, maar ook aan de muur. De behuizing kun je richten op de plek waar je verlichting nodig hebt. Er zit een led paneel van 27 watt in, zodat je ‘s avonds een goede en zuinige verlichting hebt.

 

Royal Botania Rustieke staande tuinspot Bullet Metal

industriële buiten lamp

Royal Botania Rustieke staande spot Bullet Metal à €320,65

Wil je als het donker wordt, bepaalde plekken, zoals een bloempot accentueren dan een tuinspot als industriële tuinlamp heel geschikt. Ook kun je de tuinspot als een industriële terraslamp gebruiken, wanneer je er meerdere op of langs het terras installeert. De behuizing met led lamp staat op een armatuur die vast aan de grond te monteren is. De spot kun je daarna richten op de plek waar je wenselijk acht. Armatuur en behuizing zijn van geborsteld metaal.

 

KS Verlichting Verzinkte buitenlamp Barn

industriële buitenlampen

KS Verlichting Verzinkte buitenlamp Barn à €77,95

Dit is een juweeltje onder de industriële buiten lampen. Een echte industriële wandlamp voor buiten, volledig uit verzinkt staal. Het venster is van glas, waarachter een led lamp van maximaal 60 watt geplaatst kan worden. Met deze wandlamp haal je de industriële sfeer volledig in je tuin.   

Over de auteur